Ve Ronaldinho Milan'ı kabul etti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamnoble

dreamnoble

Üye
    Konu Sahibi
Ve Ronaldinho Milan'ı kabul etti!

Dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Ronaldo de Assís Moreira, Milan'ın kendisine sunduğu şartları tamamıyla kabul etti!
Sporx'in haberine göre; İspanya'da Barcelona ile yaşadığı problemlerin ardından Katalan ekibinde satış listesine konulan Ronaldinho'nun kesin olarak Milan'lı olması artık an meselesi!

28 yaşındaki süper yetenekli ismin kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Roberto de Assis, Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada Ronaldo ve Milan'ın kesin anlaşmaya vardığını açıkladı. Bu haber Milan taraftarlarını büyük bir coşku içine soktu.

Milan yönetiminin 1 numaralı ismi Adriano Galliani ise Ronaldinho ile anlaştıklarını doğrularken, Barcelona ile görüşmelerin son aşamada olduğunu ve bonservis pazarlığının bitiminden sonra bu transferin imza ile sonlanacağını duyurdu.

İtalyan ve İspanyol medyası Ronaldinho'nun bonservisinin 20 ile 30 milyon avro arasında bir rakama denk geleceği konusunda iddialarda bulunuyorlar. İki ekipten ise henüz rakam konusunda bir açıklama gelmedi.

Sporx TV'den canlı olarak takip ettiğiniz İtalya Serie A'da ligin bitimine 6 hafta kalan Milan 52 puanla 5. sırada yer alıyor ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılamama durumu ile karşı karşıya.

Milan'ın Devler Ligi vizesi alabilmesi için ilk dörde girmesi, 4. sıradaki Fiorentina ile olan 4 puanlık farkı 6 hafta içinde kapatması gerekiyor.

kurt bey

kurt bey

Üye
yaw hani fenere geliyodu,bu futbolcu milletide ne üçkağıtçı arkadaş hiç güven olmuyo:ehe

delrico

delrico

Emekli Yönetici
hahahahaha:kop::kop::kop:

schumici

schumici

Üye
bu konuyu açmıştım ben ama olsun forumda böyle şeylerin lafı olmaz:D

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
hayırlı olsun.

POWER

POWER

Üye
Yani Fenere gelecek değildi ya :)
Ama etoyu bilemem

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
An meselesi diyor dikkat edilirse kesin bir karar ve acıklama yok.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
aaa Fenerbahce almıomuydu onu ? :kop:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fenerbahçe alacağı almak isteyeceği oyuncuLarı bilir..Sadece sene sonunu bekleyin. :oke:

1980ece

1980ece

Üye
ronaldinho akıllı adammış gideceği takımı iyi biliyor

Altun.

Altun.

Üye
fener e gelmesi neden sizi bu kadar ıskıyr arkadaşlar ben anlamıyrum Ts liyim ama fenerbahceye gelmesini isterim kazanan turk futbolu olur. dunyanın turk futboluna olan ilgisi artar.

fenerbahce bu aralar turkiyenin tanıtımında lokomotif görevi yapıyr..

gelmesini isterdim ama milanla anlaştı gibi

eto yu beklyruz artık ulkemize....

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Chona ( Emrah ) Kardeş KıskançLık sınır tanımaz..Kedi uzanamacağı ciğere mundar dermiş değil mi . :oke: Tebrik ediyorum seni mantıklı düşüncelerin için.saygıLar

dreamnoble

dreamnoble

Üye
    Konu Sahibi
fener e gelmesi neden sizi bu kadar ıskıyr arkadaşlar ben anlamıyrum Ts liyim ama fenerbahceye gelmesini isterim kazanan turk futbolu olur. dunyanın turk futboluna olan ilgisi artar.

fenerbahce bu aralar turkiyenin tanıtımında lokomotif görevi yapıyr..

gelmesini isterdim ama milanla anlaştı gibi

eto yu beklyruz artık ulkemize....

Yaklaşımın süper.Tebrik ediyorum,örnek futbolseverliğin için.

arslansem

arslansem

Üye
Bi de üstüne ne diyolar:
Biz en azından teklif götürdük :ehe
Devre arasında Ronaldinho Milan'la prensipte anlaşmışlar dedim durdum bunlar halen daha hayal peşinde
Shevchenko'da tekrar Milan'da gibi :oke:

ultraslan07

ultraslan07

Üye
hayırlı olsun ne diyeyim

blackmetalic

blackmetalic

Üye
İnşallah orada yıldızı daha iyi parlar.Barcelona onun kıymetini bilemedi

kurt bey

kurt bey

Üye
Chona ( Emrah ) Kardeş KıskançLık sınır tanımaz..Kedi uzanamacağı ciğere mundar dermiş değil mi . :oke: Tebrik ediyorum seni mantıklı düşüncelerin için.saygıLar

Yahu kim kıskanacak sizin pembe hayallerinizi. Vakti zamanında figo da galatasaray transfer olacak die haerler çıktı dandik medyamızda. Saçma sapan konuşmayın allah aşkına yaw :ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Pek İnanmayın Bu haberlere!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...