Ve resmi sitede açıkladı ..Moussa Sow 23.00 de İSTANBUL DA ..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ve resmi sitede açıkladı ..Moussa Sow 23.00 de İSTANBUL DA ..!

Profesyonel Futbol Takımımızın ara transfer döneminde renklerine kattığı Moussa Sow, sağlık kontrolünden geçmek ve sözleşmesini imzalamak üzere İstanbul’a doğru yola çıktı.
Sow, saat 23.00’te Sabiha Gökçen Havaalanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yapacaktır.

Moussa Sow kimdir?

Son dönemlerde golcülüğü ve başarılı futboluyla dikkat çeken Moussa Sow 19 Ocak 1986’da Fransa’da Mantes-la-Jolie’de doğdu. Kariyerine 1999 yılında doğduğu kentin takımı olan FC Mantes takımında başlayan Sow 2002 yılında Amiens altyapısına geçti. Senegallli futbolcu bir sonraki yıl da Rennes takımının altyapısına alındı.

Rennes de A takıma kadar yükselmeyi başaran Sow, 2006-2010 yılları arasında Rennes formasıyla Fransa Ligi’nde çıktığı 82 maçta 12 gol kaydetti. Sow 2007 yılında Fransa 2. Ligi ekiplerinden Sedan Ardennes’e kiralınırken sezon boyunca 30 maçta boy gösterdi ve fileleri 6 kez havalandırdı.

2010-2011 sezonu başında Lille takımına transfer olan Sow, en parlak sezonunu bu takımda geçirdi ve takımının şampiyon olmasında büyük pay sahibi oldu. Senegalli futbolcu Lille formasıyla çıktığı 36 maçta 25 gol atarak Fransa liginin gol kralı da oldu.

Fransa’da dünyaya gelmesine ve 2 kez 21 yaş altı milli takımında oynamasına rağmen Senegal Milli Takımı’nda boy göstermeyi tercih eden Sow, Senegal Milli Takımı’yla 13 kez sahaya çıktı ve 5 de gol kaydetti.

Sürati ve son vuruşlardaki başarısıyla adını duyuran Moussa Sow gollerine artık Fenerbahçe forması altında devam edecek.

greenmile

greenmile

Üye
aga hayal kurmayın moussa sow gelmez :ehe

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Gelmez diyenlerin kulaklarını çınlatıyor , onları saat 23.00 de ekran başına davet ediyoruz ...:)
Saygılarımızla ...

Fenerbahçe yönetimi kurulu dermişimmmmm :ehe

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
direk kırmızının cezası ne abi:ehe

• Beğen
haltie

haltie

Üye
Ben gelmez diyenlerdendim nedeni Türk futbolu ve fenerin içinde bulunduğu durumdu.Büyük iş gerçekten bu adamı getirmek başarılar.

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ben gelmez diyenlerdendim nedeni Türk futbolu ve fenerin içinde bulunduğu durumdu.Büyük iş gerçekten bu adamı getirmek başarılar.

Halitcim , o halde seni de 23.00 de ekran başına bekliyoruz :ehe

haltie

haltie

Üye
bizde mevcutta daha iyileri var zaten Alicim:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
O zaman ben de sana , Alex der susarım ...:ehe

greenmile

greenmile

Üye
Bu arada Besiktas baskaniyla,taraftar arasi bayagi gerginlesmis.Demirorenin sozleri nedeniyle

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Demirören , Fenerbahçemiz dedi ...:ehe
Büyüksün babaaaaa...:D

haltie

haltie

Üye
Alex istikrarlı ve başarılı bir oyuncu ama fernandesi tek geçerim şuan:)

Yıldırım demirörene kızan beşiktaşlılar var ben kızmadım çok güzel bir tutum sergiledi büyüklük böyle bir şeydir.Bütün başkanlardan beklenen tutumda buydu zaten.yeterince kaos oldu umarım zamanla aşılır bunlar.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Alex in yanında Fernandesi anma be Halit im ... Ayıp ve komik oluyor gerçekten :ehe

haltie

haltie

Üye
:) Ben performansa bakarım Ali.Ve şu an ligin en formda oyuncularından birisi cümle alem kabul etmiş hayranlık duyuyor sen sadece fenerbahçe için Alex diyorsan yapacak bir şey yok.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Sen Alex leri karıştırıyor olabilir misin Halit :ehe Sen hangi Alex den bahsediyorsun :D

haltie

haltie

Üye
Ya bu sene Alex'ten iyi bir performans a sahip bundan eminim:)

Consul9

Consul9

Üye
Hayırlısı olsun bakalım.İnsallah küme falan düşmezsiniz de adam bank Asya da oynamak zorunda kalmaz :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt