Ve olan oldu.turkcell ide kandırdım :)

Sponsorlu Bağlantılar

pegasus7

pegasus7

Üye
haha son gülen yine operatörleriniz olacak arkadaşlar şimdi 1 arkadaşımdan mail geldi kanma yazılanlara Turkcell ve diğerleri değil ya sabaha görürsün neler olacak diye hattından arama filan yapma sonuç pahalıya mal olur dedi:p

maalesef yazdıklarınızı okudum ama yazık olacak sonra size ne diyeyim ki

Larock

Larock

Üye
vodafone açığı kapatmış.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
tuhh ya

admiral23

admiral23

Üye
    Konu Sahibi
ne yaparsa yapsın arkadaş.ben devam ediyorum :ehe

Larock

Larock

Üye
benim vodafone aramalara kapalıydı belki ondan olmuyordur artık..

izmirligenc

izmirligenc

Üye
oh ohh ne guzel somnrun bnm yerimede

admiral23

admiral23

Üye
    Konu Sahibi
ve an itibariyle turkcell de aramaları kesti.ama sms ler her yöne devam devam :ehe

Larock

Larock

Üye
turkcell de düzeltmiş.
bi avea kaldı:)

pegasus7

pegasus7

Üye
ayy merak ediyorum şimdi bu kontörler tl'ye döndü de eee dakika olarak mı konuşacağız anlamadım gitti yaff:P

Larock

Larock

Üye
ayy merak ediyorum şimdi bu kontörler tl'ye döndü de eee dakika olarak mı konuşacağız anlamadım gitti yaff:P

normal kontörde nasıl konuşuyosan aynen değişen pek bişi yok. sadece kontör yerine hesabından tl düşecek.

admiral23

admiral23

Üye
    Konu Sahibi
daha önce kandırmış olduğum avea hattımın tl bakiyesi
-130.240000 TL
ben belamı arıyorum galiba :kop:

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
Beyler Türkcellin Açığı Falan Yok Size Gelen Bedavaları Kullandınız Kendiniz Avutuyonuz Ya
POLLYANACILIK YAPIOSUNUZ

admiral23

admiral23

Üye
    Konu Sahibi
emrahx5 arkadaşım
hadi diyelim hediye.bu hediyeler gece yarısından sonra saat 3 e kadar mı gecerli?
hayır tabiki ya 1 günlük ya bir haftalık yada 1 aylıktır.bende 1 adet turkcell faturalı 2 tane kontörlü 1 tane avea faturalı ve 1 adette avea kontörlü var.
haa yanlış anlama bunları hava atmak için söylemiyorum.zaten hava atılacak şeylerde değil.bunları sadece sana gece tl ye geciş anında sistemdeki iyileştirme çalışmaları mı desek kontroller mi desek onların yapıldığı andaki açığın ispatı için söylüyorum.
bu konuyu actım ve sadece tek bir hatla acıktan yararlandım.senin deyiminle bedavaları kullandım.acık kapatıldı yada hediyeler bitti.
diğer kontörlü olan hattımda ki bedavalar nerde o zaman?
arıyorum tl bakiyeden düşüyor.babamın telefonunda deniyorum ondan da düşüyor.
hani bedavalarımız o zaman?
bu soyğa türkcell her ailede tek bir kişiye mi bedava veriyor yoksa :d:

madem 1 nisan bedava.aha şimdi kullanda görelim bedavalarını hadi.hele bedava mı yoksa tl den mi düşüyor dene !!!

tartışmak için yazmadım bunları sadece polyanna mıdır nedir ona bi açıklık getirmek için yazdım.
yinede senin dediğin doğruysa başımı eğerim arkadaş saygı duyarım.

asigsasi

asigsasi

Üye
Sen haklısın arkadaşım turkcell tl ye geçiş sırasında ki sistemlerde ki açıklık bu ve senin sayende çoğu kontoru -30 daki arkadaşlarım 2 veya 3 saat istedikleriyle konuştuklar ama şuan turkcell açığı kapattı teşekkürler

arslansem

arslansem

Üye
Sabaha kadar bedava olacak diye bir yerde duymuştum sanki :hmmm Ama kullanmayı unutmuşum :D

onuraslan

onuraslan

Üye
:ehe:ehe:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
arkadaşın -6 lirası olmuş :)

izmirligenc

izmirligenc

Üye
avea yada vdfnda varmi halen :hmmm

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
turkcell firmasında çalışan biri olduğum için biliyorum o yüzden sölemiştim bnm için sorun yok

admiral23

admiral23

Üye
    Konu Sahibi
ve sıra ecnebi operatöründe :d:

bakalım onda ne kadar eksi yapacam

Üst Alt