...Ve iPhone yasaklandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
...Ve iPhone yasaklandı!
Patent davalarında rakip ürünlerini yasaklatan Apple, bu sefer kendisine açılan bir davayı kaybetti. Apple, Almanya'da iPhone ve iPad satışı yapamayacak.

Patent davası dendiğinde herhalde herkesin aklına ilk olarak Apple gelecektir. Başta Samsung olmak üzere neredeyse tüm rakiplerine çeşitli paten davaları açan şirket, bu kez büyük bir şok yaşıyor. Almanya'da bir yerel mahkeme, Motorola'nın geçtiğimiz Nisan ayında Apple'a karşı açtığı patent davasında Motorola'yı haklı buldu.

Davanın konusu, Apple'ın, pek çok mobil cihazında, Motorola'ya ait olan bir çeşit GPRS teknolojisini izinsiz kullanmasıydı. Patent haklarının Motorola'da olduğunun kabul edilmesi, pek çok Apple cihazının Avrupa'da satışının yasaklanması anlamına gelebilir. Bu durum, şu anda tamamen Motorola'nın insiyatifinde. Motorola, yaptığı basın açıklamasında karardan duyduğu memnuniyeti açık seçik gözler önüne serdi ve ekledi: "2007 yılından beri Apple'a, lisans satışı için teklif yapıyoruz ancak yine de istediğimiz cevabı alamadık. Yeni karara rağmen, anlaşma yoluna gitmeyi denemeye devam edeceğiz."

Peki ama eğer yasak gelirse hangi cihazları etkileyecek? Bahsi geçen teknoloji iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPad ve iPad 2'de kullanılıyor ve bu cihazların yasaklanacağı kesin. iPhone 4S'in de bu grup içerisinde yere alacağı söyleniyor ancak davanın iPhone 4S'in çıkış tarihinden önce açılmış olması kafaları karıştırıyor.

Apple konu hakkında net bir açıklama yapmış değil ancak karara itiraz edeceğine kesin gözüyle bakılıyor...

• Beğen
Tepkiler: SHS, Amaru Shady ve sublieutenant

sublieutenant

sublieutenant

Üye
ohh iyi olur , sağdan soldan özellik çalarak hem tarz hem para yapacaksın hee! yok öyle.. :lol
o bt teknolojisini Motorola üretsin birileri emek hırsızlığı yapsın, Allah Razı görmez!!:angry:

• Beğen
Tepkiler: Türk Mavisi
pRime.

pRime.

Üye
İşte bunda Motorola haklıdır. Sonuçta cep telefonu furyasını Nokia ile başlatan şirket.

y n s c n

y n s c n

Üye
Kendi işletim sistemini üreten bi firmadan beklenmeyecek hareketler..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben Almanya'dan iPad alacaktım :ağlarım:

Neyse başka ülkeye kaldı artık :D

• Beğen
Tepkiler: cCc Maxcı cCc
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu ayfon teknolojilerini çalıntılardan mı oluşturuyor :off:

• Beğen
Tepkiler: JohnLemmon

Uqur5445

Üye
acaba ıphone kapansa nolur

ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
birazda Apple zarar etsin

minoo

minoo

Üye
Türkiye'de böyle bir şey olsa şok geçirir herkes :hmmm
Ee Almanya'da Apple kullananlar ne yapacak? :hmmm

SHS

SHS

Üye
Apple vs. Samsung bilmem kaçıncı raund, bu dövüş (yada savaş) bitmezzz..

• Beğen
Tepkiler: Ocean258
Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Apple vs. Samsung bilmem kaçıncı raund, bu dövüş (yada savaş) bitmezzz..

Adamlar Bedavadan reklam yapıyorlar neden bıtırsınler bu kavgayı :) Gır herhangı bı teknolojı haberı yapan siteye bak 10 haberden kacı ıphone ve samsung'la ılgılı :) Adamlar Çakal..

• Beğen
Tepkiler: SHS
SHS

SHS

Üye
Adamlar Bedavadan reklam yapıyorlar neden bıtırsınler bu kavgayı :) Gır herhangı bı teknolojı haberı yapan siteye bak 10 haberden kacı ıphone ve samsung'la ılgılı :) Adamlar Çakal..
bu teoriye göre gizliden anlaşmış olabilirler diyorum :naughty: parsel parsel paylaşmışlardır ülkeleri

navti

navti

Üye
BEn Android varken iphone Dusunmem

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi

bu teoriye göre gizliden anlaşmış olabilirler diyorum :naughty: parsel parsel paylaşmışlardır ülkeleri

Bende aynısını dusunuyorum :) Akıl mantık almıyor cunku yaptıklarına bakınca.. Ortaklık ımzalıyorlar 1 ay sonra dava acıyorlar bırbırlerıne.. :)) Ruhsal durumlarında bı sorun yoksa Ceo'larının bunda bı numara var bellıkı.. :))

LEVİS506

LEVİS506

Üye
fıkra mı bu

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
fıkra mı olan ne hocam anlayamadım ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt