Ve Galaxy W

Sponsorlu Bağlantılar

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiye için teşekkürler 4 ü alırdım yoksa :D

groupertekin

Üye
Hocam hayırlı olsun öncelikle.1,5 hafta falan önce Nokia C6-01'imi satıp ben de 705 TL'ye Galaxy W aldım.Hafıza kartım 4 Gb'lik benim diğer telefondan kalma çünkü.Oyun çok oynuyorsan ve yükleyecesen 8 gb al sana yeter,bence 16 gb fazla ama ucuza bulursan niye almayasın :D Uygulama önerilerine gelecek olursam; Facebook Messenger (kesinlikle yükle bunu süper bir şey),Whatsapp,Youtube,Twitter'ın varsa onu da yükle,İnstagram vs.Mağaza da hepsi mevcut.Oyun önerilerim de;Angry birds,Fruit Ninja,Cut the Rope.En sevdiğim 3 oyun bunlar.gerisine mağazadan bakarsın zaten kafana yatanı oynarsın :) Mağazaya girince otomatik olarak bir kaç uygulamanın güncellemesi çıkacak telefonunda,onları da güncellersin :)

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Hocam hayırlı olsun öncelikle.1,5 hafta falan önce Nokia C6-01'imi satıp ben de 705 TL'ye Galaxy W aldım.Hafıza kartım 4 Gb'lik benim diğer telefondan kalma çünkü.Oyun çok oynuyorsan ve yükleyecesen 8 gb al sana yeter,bence 16 gb fazla ama ucuza bulursan niye almayasın :D Uygulama önerilerine gelecek olursam; Facebook Messenger (kesinlikle yükle bunu süper bir şey),Whatsapp,Youtube,Twitter'ın varsa onu da yükle,İnstagram vs.Mağaza da hepsi mevcut.Mağazaya girince otomatik olarak bir kaç uygulamanın güncellemesi çıkacak telefonunda,onları da güncellersin :)
Çok Teşekkür ederim :) 16 GB bulmam zor olmaz tanıdıklardan felan bulurum :ehe uygulamalara gelince de yarın yüklerim internete bugun bağlanamıyorum. Teşekkürler önerilerin için

Deleted.

Üye
deleted

Son düzenleme:
amcalu1

amcalu1

Üye
Biliyorsundur ama hatırlatma olarak soyliyeyim gidip 40 liralık kart alma ucuz diye. class 10 kart al

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorsundur ama hatırlatma olarak soyliyeyim gidip 40 liralık kart alma ucuz diye. class 10 kart al
tabii ki yapmam öyle birşey. Teşekkürler tavsiye için

- - - Eklendi - - -

Ve ilk sorunum :ehe arkadaşlar facebook'a bağlandığımdan beri rehber listemde facebook arkadaşlarımı da görüyorum. Hattakiler de var ama aralarında bulması çok zor nasıl düzeltilebilir?

Deleted.

Üye
deleted

Son düzenleme:
Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Cok tesekkurler duzeldi

restless16

restless16

Üye
Elinde paralansın :alkis,

camera360, cymera, pixlr-o-matic fotoğraf ile ilgili olanlar,

trackid (sony'nin programı), dark nebula, taptu, wattpad, viber, circle launcher, mx player, pottery, roll a joint:D, x-plore ... bunlarda karışık olanlar dahasını deneyerek bulabilirsin.

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Elinde paralansın :alkis,

camera360, cymera, pixlr-o-matic fotoğraf ile ilgili olanlar,

trackid (sony'nin programı), dark nebula, taptu, wattpad, viber, circle launcher, mx player, pottery, roll a joint:D, x-plore ... bunlarda karışık olanlar dahasını deneyerek bulabilirsin.

Teşekkürler biraz farklı bir hayırlı olsun bu :D
şuan pek birşey kurmadım klasik telefon duruyor :D Hafıza kartım yok henüz bir alsam :D Tavsiyelerin için teşekkürler

Deleted.

Üye
deleted

Son düzenleme:
Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Ya bir sorum var. Hem yabancı hem türkçe şarkıları bulup indirebilceceğim bir uygulama var mı? Yukarıdakileri denedim de istediğimi elde edemedim.

restless16

restless16

Üye
Ya bir sorum var. Hem yabancı hem türkçe şarkıları bulup indirebilceceğim bir uygulama var mı? Yukarıdakileri denedim de istediğimi elde edemedim.

mp3 music download pro olabilir ama türkçe şarkıları denemedim.

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
denedim ama turkce sarkilar uzerinde basarisiz. magazadaki ttnet muzigi kullanan var mi

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar wifi sorunum var. Evimdeki wifi ye bağlanıyorum ..... ağına bağlandı diye görünüyor fakat interneti kullanamıyorum. Nasıl çözebilirim bunu yardım eder misiniz?

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Müzik uygulaması konusunda marketteki sınırsız müzik uygulaması oldukça başarılı bence wifi sorununa pc başına geçince bakarım :D

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Müzik uygulaması güzelmiş gerçekten saol :D İnternet konusuna gelince de statik IP i kapattım şuanda kullanabiliyorum. Başka çözüm yolu var mıdır acaba :hmmm

Rammstein

Rammstein

Üye
Hayırlı olsun, güle güle kullan :)

__yasa__

__yasa__

Üye
hayrlı olsun bakalım bende yeni aldım 2 gün oluyot sambiandan androide gecince baya bi afalladım bambaşka bi dünya daha cözemedim ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt