Ve Futbolun Yeni Başkanı Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ve Futbolun Yeni Başkanı Belli Oldu
Haluk Ulusoy, Futbol Federasyonu Başkanlık seçiminin galibi oldu... Haluk Ulusoy'un arkadaşları Ulusoy'u omuzlara aldı...

Ayhan Bermek :102
Haluk Ulusoy:109

Divan Kurulu başkanı Celal Doğan’ın yaptığı açıklamada Ayhan Bermek 102 oy alarak Haluk Ulusoy’un 7 oy gerisinde kalarak yarışı kaybetti.

Haluk Ulusoy Türkiye Futbol Federasyonu’nun 37. başkanı oldu.

Spordan sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in bundan sonra Genel Kurul'u yeniden toplayıp toplamayacağı merak ediliyor.

Ve bundan sonra merak edilen şu sorular var !

1-): MHK Başkanı kim olacak ?
2-): Bakan Şahin’in alacağı Haluk Ulusoy’a karşı alacağı tavır ne olacak ?

Ayrıntıları az sonra, bizden ayrılmayın...

barabelli

barabelli

Üye
ayrılmıyorum burdayım

Gokhan43

Gokhan43

Üye
1 Nolu sandık: 28 Bermek - 20 Ulusoy
2 Nolu sandık: 23 Bermek - 16 Ulusoy
3 Nolu sandık: 22 Ulusoy - 13 Bermek
4 Nolu sandık: 17 Bermek - 11 Ulusoy
5 Nolu sandık: 14 Bermek - 19 Ulusoy
6 Nolu sandık: 21 Ulusoy - 7 Bermek

İşte Haluk Ulusoy'un listesi

Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda, yeniden Futbol Federasyonu seçilen Haluk Ulusoy'un yönetim kurulu listesi belli oldu.

Ulusoy'un yönetim kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluşuyor:

Affan Keçeci, N.Kemal Ünsal, Kemal Kapulluoğlu, Galip Asal, Metehan Bektaş, Mustafa Urhan, İbrahim Usta, Rafet Kırgız, Süheyl Önen, Turan Özen, Cihangir Önger, Tahir Kıran, Erdal Batmaz, Ender Alkoçlar.

Yönetim kurulu yedek üyeleri ise şöyle: Eyüphan Eyüpoğlu, Şenol Ayvaz, Yılmaz Gökdel, Emrah Hattat, Mustafa Yazıcı, Celal Kolatoğlu, Bülent Nuri Yazıcıoğlu, Salim Türker, Halil Ünal, Kadir Seyrek, Serhan Ademhan, Ayhan Barışıcı, Hamza Tozkoparan, Ercüment Aydın.

"Ara veriyorum demiştim, ara bitti"

Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda konuşma yapan Haluk Ulusoy, "Temmuz 2004'de yine bu otelde yaptığımız konuşmada (veda etmiyorum ara veriyorum) demiştim. Şimdi ara bitti karşınızdayım" dedi.

Ulusoy, 30 yıldır futbol camiası içinde kulüp başkanlığı da dahil olmak üzere çeşitli görevlerde bulunduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"30 yıldır sizlerin arasında olmaktan gurur duyuyorum. Bundan sonra da beraber yürüyeceğiz. 7.5 yıl federasyon başkanlığı yapmış olmam, bana bugün yeniden aday olma sorumluluğunu yükledi. Bu noktaya gelene kadar bana destek veren kulüplerin sözlerine güvendim ve aday oldum."

Haluk Ulusoy, federasyon başkanlığı yaptığı dönemde gerek yönetimini gerekse futbol camiasını mahcup edecek hiçbir davranışının bulunmadığını vurgulayarak, "Bugüne kadar 1 kuruş haram para kursağımızdan geçmedi. Bu konuda gerek federasyon yönetimini gerekse futbol camiasını mahcup etmedim. Bundan sonra da mahcup edecek hiçbir şey yapmayacağım. Federasyon başkanı seçildiğim takdirde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra kursağımızdan tek kuruş haram para geçmeyecektir. Size bu konuda namus sözü veriyorum. Benim Allah'tan ve sizden başka güveneceğim kimse olmadı. Yine sizlere ve Allah'ıma güveniyorum" diye konuştu.

Amaçlarının ve hedeflerinin ortak olduğunu bildiren Ulusoy, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Şimdilik hiçbir projeden bahsetmek istemiyorum. Çünkü biz projelerimizi kulüp başkanları ve yöneticileri, futbolcular, futbolla ilgili olan tüm kurul ve kuruluşlarının yetkilileri ve temsilcileri ve spor yazarlarıyla bir otele kapanıp 3 gün boyunca yapacağımız çalışma sonrasında birlikte oluşturacağız."

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Diğer editör Gökhan yayımlamış bile..

Türk futboluna hayırlı olsun.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
bence en iyisi oldu ben haluk ulusoyu istiyodum

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bakan Şahin resti çekti !

Spordan sorumlu devlet bakanı Mehmet Ali Şahin Olağanüstü Genel Kurulu kararı alacağını açıkladı.

TBMM’nde konuşan Bakan Şahin kendisine verilen yetkiye dayanarak Olağanüstü Genle kurul’a gideceğini açıkladı.

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
siyaset var

turgay89

turgay89

Üye
<div class='quotetop'>(NeedLeFLuff &#064; Jan 19 2006, 03&#58;59 PM) [post=256625]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bence en iyisi oldu ben haluk ulusoyu istiyodum
[/b][/quote]

+1

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Adaletsizlik Şike vs. olmasın da kim olursa olsun.

the_patriot

Üye
ben bermek i istiyordum ama hayırlı olsun yine

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Son sandıktaki oy dağılımı bebim burnumu kötü kokular veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt