adanalı1
Üye
-
Konu Sahibi
-
hemsehrim sen beni dinle one x hikaye s2 bazi testlerde geciyor one x i
s2 inin gpusu 1 senelik one x inki daha yeni ve 12 grafik çekirdeği var bu kadar çekirdek nereye gidiyor peki
aslında ekran ve ekran kartının 12 çekirdeği olması testlerde puanını düşürmüş diye okumuştum. Peki madem one daha iyi ve arada 300-400 tl var o zaman niye one değil? Üstelik artık şarjı da %40-%50 arttırılabiliyormuş(güncelleme+kernel) kesinlikle one x çünkü s2 nin geride kalmya başladığı apaçık ortada bu cihazı almak şu anda iyi olmaz.
pahalı olmasın demişin ama one x i al o zaman hem symbiana hemde androide farkatmış ve elinde profesyonel bir cihaz tutuyormuş hissine kapılırsın. Üstelik çok da uzun süre rahatlıla kullanırsın.
ya o kadar komiksin ki one x te custom kernel yok bir kere kernelin ne olduğunu biliyormusun sen?
ikincisi ben s2 one xten iyi demedim aralarında pek bir fark yok 600 tl fazladan para verilmeye değmez sen 4 çekirdek var diye daha üstün olduğunu düşünüyorsun tegra3 ün çalışma sistemi nasıl biliyormusun?
evet tegra 3 ün çalışma sistemini gayet iyi
ya o kadar komiksin ki one x te custom kernel yok bir kere kernelin ne olduğunu biliyormusun sen?
ikincisi ben s2 one xten iyi demedim aralarında pe k bir fark yok 600 tl fazladan para verilmeye de ğmez sen 4 çekirdek var diye daha üstün ol duğunu düşünüyorsun tegra3 ün çalışma sistemi nasıl biliyormusun?
Kesinlikle her söyledigine noktasina kadar katiliyorum ama söyledigin dogru S2 One Xten gene iyi bir alet. simdi burda islemci mimarisi olaylarina girecek degiliz ama Nvidia islemcileri cikmadan o kadar abartiliyor sonrasinda diger firmalarin GPularina karsi hic bir basari gösteremiyor. Bir seyin yeni olmasi eskisinden iyi olmasi demek degildir mesala Nexus 3 Gpusu Samsung S1 ile ayni bir GPu ama neyse bu islerde Fanboy olayi iyice androide arasindada yayilmis.
Htc kendine ceki düzen vermek zorunda o kadar söylYüorum gidisatlari hic iyi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?