Ve Cris Galatasaray'da...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hidayet02

hidayet02

Üye
35 yaşında zaten en iyi dönemlerinde bile ağır olan bir adamı almak bence çok saçma,bizim ligimizde bu adamdan çok daha iyi iş yapacak ve ucuza alabileceği oyucular vardı.lig tvde şansal büyüka da bu adamı övüyor tamam galatasaraylısında ayıp ya

beşiktaş gutiyi 33 yaşında bedavaya aldı herkes demediğini bırakmadı ve bahsettiğimiz adam guti adam zirveden inmemiş hiç neyse izleyip görelim servet daha iyi bence keşke göndermeselerdi yazık

Şansal Büyüka'nın Galatasaray'lı Olduğunuda Nerden Çıkardın?

Taa Show Tv'de Maraton'da Yayın Yaptığı Yıllarda Kendisi Fenerbahçe'li Olduğunu Erman Toroğluna Söylemişti!

haltie

haltie

Üye
Araştırmadım hangi takımlı diye yorumlarından gs li sonucunu çıkardım çok mutluydu çünkü, ama fenerli olmasıda muhtemel 35 yaşında işi bitmiş bir transfer yapan takıma rakip takım taraftarı sevinir bu da diğer mantık bende sevindim çünkü

hidayet02

hidayet02

Üye
Araştırmadım hangi takımlı diye yorumlarından gs li sonucunu çıkardım çok mutluydu çünkü, ama fenerli olmasıda muhtemel 35 yaşında işi bitmiş bir transfer yapan takıma rakip takım taraftarı sevinir bu da diğer mantık bende sevindim çünkü

O Zaman Bilip Bilmeden Yorum Yapmayalım Cümle Alem Şansal Büyüka'nın Fenerbahçe'li Olduğunu Biliyor...

haltie

haltie

Üye
oldu sonra ne yapayım:D

sen benim dediğimi anlamadın sanırım ben galatasaraylı olduğu tahminini yürüttüm ama bu cris adlı oyuncunun yaşını ve yanlış bir transfer olduğunu bunun yanında şansalın bu transferi övmesinin saçma olduğu gerçeğini değiştirmez.dikkat edersen iddia etmedim gsli diye açıklamasında yukarıda yazdım kimin hangi takımı tuttuğu maxicep profili gibi isminin altında yazmıyor ben o cümle alemden değilim demek ki

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
crisi alacaklarına bülent korkmazı çağırsalardı hem kontenjan boş kalırdı,sanki bence bu çilek biraz ağır bir çilek olmuş ya :ehe

- - - Eklendi - - -

ne yapalım yani futbolu bırakmış adamları yeniden mi çağıralım :ehe

bkz:
zaytung.com/%5Cdetails.aspx?newsid=188916

:ehe[/B]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...