Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ve biraz bada 2.0.1 ile ilgili resimler :D
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafa1800
Üye
Konu Sahibi
ve biraz bada 2.0.1 ile ilgili resimler :D
adelante55
Üye
arka fon resmi değişiyor demek menüdeyken de..
navigasyon yine route 66 mı?
mustafa1800
Üye
Konu Sahibi
aynen ama o da qüzelleşmiş .d gps süper olmş vs ama beta sürümü oldgundan eksik var .s
ayrıca zor degil yüklemek ilk yükleyisimde sorunsuz kurdum tabi biraz dua ettim brick ihtimaline karşı
mustafa1800
Üye
Konu Sahibi
valahi dikkatli kurmak gerek kurarken ama dediğim gibi 1 kaç eksik dışında mükemmel onlar da final sürüm yada orjinal sürümde düzelicektir
ercizm
Üye
bence de mukemmel
Lynchey
Üye
Bende menümden sıkıldıgım için yüklemek istiyorum kullanan arkadaşlar neler düsünüyor? öneriyormusunuz? bide nasıl yükleriz link varsa atabilirmisiniz link
vallahi sadece menü için değilde yeni özellikler içinde değiştirdim .d ses netliği özelliği var vs telefonu kurcaladıkça bir yerlerden bşeyler çıkıyor .d flash 4 gelse bide off :d ama şmdlik yolunda gbi hrşey ^^
Lynchey
Üye
Mustafa memnunsun yanı kardeşim? 8530 var bende, nası yapabılırım bu güncelleştirmeyi bi anlatırmısın? link atarmısın birde,cok teşekkürler şimdiden.Bir soru daha,bu güncelleme yapıldıktan sonra kies den oyun falan yükleyebilecekmiyim?
kardeşim bak ilk şunu sormalıyım sana daha önce hiç telefonunda multiloader ile firmware değişimi vb işlemler yaptın mı ? appstan çoğu pro kullanılıo ama beta oldgu için orjinal sürüme kdar beklenmeli ama ben memnunum ^^
tht_mehmet
Üye
Kendine güveniyorsan yap hocam, ben ilk multiloader deneyimimde bada 2 kurdum. Şimdi multiloader çocuk oyuncagı geliyor bana
muka60
Üye
kardeş sen nasıl yükledin bada os 2.0 ı?
bi de multiloader ve firmware açıklar mısınız nasıl yapıyoruz?
mustafa1800
Üye
Konu Sahibi
krdeşimmm bada os genel destek bölümünde en başta spoof nasl yapılır konusu var onu iyice incele anladıktan sonra ben analtırım sana
clonexcell
Üye
butun web siteleri html5 video olayina girerken flash neye yarar
mustafa1800
Üye
Konu Sahibi
yaa flas'ın kullanıldgı önemli yerler var ) final sürümü ile daha ii olucanı umuorm