Ve Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ve Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu
Beşiktaş'ta beklenen açıklama Basın Sözcüsü Mete Düren'den geldi.









Düren, teknik direktör Schuster'in istifası, yeni teknik direktörün kim olacağı ve İbrahim Üzülmez konusunda açıklamalarda bulundu.


Akaretler'deki kulüp binasında yaklaşık 1.5 saat süren yönetim kurulu toplantısının ardından konuşan Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren, teknik direktör Bernd Schuster'in dün akşam Başken Yıldırım Demirören'den görüşme talebinde bulunduğunu belirterek, "Arzuladığı şekilde takımımıza fayda gösteremediğine kanaat getirdiği ve kalan maçlarda da faydalı olamayacağına inandığı için istifa kararını başkanımıza bildirmiş" dedi. Başkan Demirören'in, hocayla bu sene ve gelecek sene devam etme niyetinde olduğunu kendisine bildirdiğini aktaran Düren, "Ancak Schuster, bu güveni suistimal etmek istemediğni ve kulübün parasını da haksız şekilde almak istemediğini belirtmiştir. Bu davranışıyla, son günlerde gündeme gelen iddialara da en güzel yanıtı verdiğini düşünüyorum. İstifa tek taraflı bir süreçtir" ifadelerini kullandı.
Düren, yönetim kurulunun gündeminde bu sezon ve gelecek sezonun planlaması olduğunu vurgulayarak, "Yeni teknik direktör arayışı için uygun bir dönem değil. Sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevine yardımcı antrenörümüz Tayfur Havutçu'nun getirilmesine karar verildi. Yardımcılarını kendisi seçecektir. Tayfur'a yönetim kurulumuzun güveni tamdır. Kendisi Mustafa Denizli ile bu takımı şampiyon yaptı. Beşiktaş Kulübü'nün ağırlığını rahatlıkla kaldırabilecek bir kişi. Tüm camia bu konuda hemfikir. Kayserispor maçına da teknik direktör olarak Tayfur Havutçu çıkacak" şeklinde konuştu.
Öte yandan Mete Düren, İbrahim Toraman'la kavga ettiği için gönderilen İbrahim Üzülmez'in takıma dönmesinin mümkün olmadığını ve fesih sözleşmesinin Futbol Federasyonu'na gönderildiğini açıkladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
167
Baydırman
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
309
scarface006
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
285
scarface006
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
407
scarface006


Üst Alt