Tuba
Üye
-
Konu Sahibi
-
bilmiyorum görünce aaaaa kaplumbağa dedim çok mutlu oldum çocuklar gibi önce izledim sonra resimlerini çektimHayvancağız nasıl gelmiş oralara acaba
Fotojenik tabi yaaÇok fotojenik çıkmış.
Ben de Yavru olanın ki var ablamKendim çekmiştim.
Yoktu yaya gidiyordu dedim bisiklet alsak mı ama binemem ben o bisiklete korkuyorum dediBisikleti yok muydu abla
Yoooo buralardayım yalnız köşelere mesaj yazıyorum ondan görmüyorsunuzAbla pek görünmüyorsun hoşgeldinAbla senin bisikletle bi tur attırsaydın havası olurdu 5 dakkada dünyayı gezdim derdi
Yoooo buralardayım yalnız köşelere mesaj yazıyorum ondan görmüyorsunuzBen ruh gibi geziyorum burada
Benimde bisikletim yoktu kiO yüzden kendini çok yalnız hissetmedi kaplumbağam
Abla can sen belli ki çok sevmişin alsana eve o küçük olanlardan
kimleri gördüm benYerim onu.
kimleri gördüm benye ızgarası güzel oluyor
Yaa alamam ölünce çok üzülüyorum akvaryum vardı hepsi öldü onca balık hepsi bir anda öldü.
Ölünce insan yine katlanır, yeğenlerim su kaplumbağası besliyorlardı, öldü diye gömdüler yeğenim 3 gün ağladı. işin bundan sonrası daha vahim, meğer hayvan ölmemiş kış uykusuna yatmış.. Yeğenim bunu öğrenince 3 gün daha ağladı
Yaa alamam ölünce çok üzülüyorum akvaryum vardı hepsi öldü onca balık hepsi bir anda öldü.
Yapma yaa çok kötü olmuş ben ölen hiç bir hayvanımı çöpe atmadım balık - kuş hep ölenini gömdüm ağlaya ağlaya. Ama canlı gömmedim uff olamaz vicdanen çok kötü olmuştur. düşünmek bile kötü...
Ölünce insan yine katlanır, yeğenlerim su kaplumbağası besliyorlardı, öldü diye gömdüler yeğenim 3 gün ağladı. işin bundan sonrası daha vahim, meğer hayvan ölmemiş kış uykusuna yatmış.. Yeğenim bunu öğrenince 3 gün daha ağladı
Hepimiz üzüldük ama iş işten geçmişti..
vallaha canım acıdı ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?