Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vdf 945 Rom !
Sponsorlu Bağlantılar
Ccihat67
Üye
Konu Sahibi
Vdf 945 Rom !
Vodafone 945 Rom önerirmisiniz Sorunsuz olursa sevinirim ?
EneSinan
Üye
hocam banada lazım vf 945 için genelde kamera flası ve video kaydı sorunu çıkıyor. 2.3.7 lazım yada 4.0 olursa muhteşem ötesi olur
Hocam ben 945 i attım ama touchwizz rom yüklüydü ve gayette iyiydi en son 4.0 sorunlu halde vardı rom attığında zaten flaşı iptal oluyor direk 4-5 rom denedim hiçbirinde flaş çalısmadı
EneSinan
Üye
varsın flash olmasın bnde icsv5diye bi rom var xperia romu sanırım süper ötesi onu kullanıyorum .2.3.7 sürümünde . kamera ve video sorunluydu kamera için puddin camera programını kurdum video içinde video rec diye bi program kurdum tek eksiği flash o da dediğim gibi varsın olmasın
Ccihat67
Üye
Konu Sahibi
Hocam bu arada benim vdf 945 suya baya bi dayanıklıydı kova su koydum içine attım bişey olmadı kova içinde yumruk attım ekran karardı çıkardım sudan düzeldi
EneSinan
Üye
ne kastın vardı telefona ben yıllar sonra android cihaza sahip olmuşum gözüm gibi bakıyorum
Ccihat67
Üye
Konu Sahibi
Yenisi lazımdı Discovery'm le mutluyum
EneSinan
Üye
Valla 945lede bn mutluyum hic sorun cıkarmadı deneme tahtası gbi rom deniyorum cok iyi oldu cokta guzel oldu taam mı