VCF dosyasını bölmek

Sponsorlu Bağlantılar

fb li

fb li

Üye
    Konu Sahibi
VCF dosyasını bölmek
Arkadaşlar elimde Sony Xperia L marka bir telefon var fakat telefon son zamanlarda çok arıza çıkartmaya başladı bende servis pointe göndermeye karar verdim .Eski 5800 telefonumu kullanmak zorunda kalacam bu yüzden rehberimi oraya aktarmalıyım fakat nasıl aktaracağımı bir türlü bulamadım .Xperia L'de yedeklediğim rehber vcf uzantılı ,197 tane vcf uzantılı dosyayı tek bir parça haline getirmiş bu yüzden bunu bölmeye uğraştım olmadı Vcard splitter adlı bir program vardı trial olduğu için sadece 5 adet dosya çıkarttı.Bu dosyayı nasıl bölebilirim veya rehberi aktarmanın başka bir yolu varmıdır . Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

kanat_58

kanat_58

Üye
turkcell bayisinde aktarma yapıyorlar rehberi telefondan telefona

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Txt metin belgesiyle açabilirsin sanırım

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Nokia hangi hangi formatta birleştiriyor

kanat_58

kanat_58

Üye
Uzantısını değiştirip dene belki olur sonuçta oda bir rehber kaydı sadece tahmin

fb li

fb li

Üye
    Konu Sahibi
Uzantısını değiştirip dene belki olur sonuçta oda bir rehber kaydı sadece tahmin
olmuyor kabul etmiyor , gmaille eşitliyeyim dedim ondada hata aldım ,vcard spiltter ile en fazla yaklaşmştm ondada full sürümü bulamadım

kanat_58

kanat_58

Üye
Bloototh yoluyla tek tek seçip yollayamazmisin

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Vcf to arc programları var mi bak istersen çevirebilir mi diye

fb li

fb li

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakmayın geç cevap verdim neyi denediysem olmadı bluetooth, çevirme programları vb. olmadı bende TİM'e gidip aktarım yaptım

Üst Alt