PALA.
Üye
Gulu gulu sinanı aaaaaasSite kayıplara karıştı, ben sıramı saldım
![]()

Hindi maxicep yaz@Genc007 Beni bırak, köy elden gidiyor... Google üzerinde maxiceple ilgili hiçbir konu görünmüyor![]()

Hasan AcarHindi maxicep yaz![]()

o hasan olayı yanlışlıkla olduGeçende yanlış hasanı çökerttin şimdide forumun metasını arttıracam diyordun çökerttin bırak bişey yapma![]()

instagramını da verseneHasan Acar![]()

instagram.com/guluguluo hasan olayı yanlışlıkla oldu
instagramını da versene![]()
Taksirle adam öldürmek suçundan 6 yıla kadar hapis cezasına çarptırılacaksıno hasan olayı yanlışlıkla oldu![]()

Onuda sen bulinstagramını da versene![]()

Beni öldürse beraat ettirirdinTaksirle adam öldürmek suçundan 6 yıla kadar hapis cezasına çarptırılacaksın![]()

senin instagram hesabıninstagram.com/gulugulu

forumdan 6 yıl uzak kalamamTaksirle adam öldürmek suçundan 6 yıla kadar hapis cezasına çarptırılacaksın
Onuda sen bul![]()

o harun değil nasıl beraat ettirsin ancak Berat ettirerek adımı değiştirirBeni öldürse beraat ettirirdin![]()

Senide kasten öldürmek istedi, onun cezasınıda 6 yılın üzerine eklenecek nerden baksan 15 yıl hükümlüBeni öldürse beraat ettirirdin![]()

Kartal sen misin lasenin instagram hesabın
forumdan 6 yıl uzak kalamam
ve bulamadım
o harun değil nasıl beraat ettirsin ancak Berat ettirerek adımı değiştirir![]()

6+6 15 etmez en azından 35-40 yıl ver kralSenide kasten öldürmek istedi onun cezasınıda 6 yılın üzerine eklenecek nerden baksan 15 yıl hükümlü![]()
ben gulu guluKartal sen misin la![]()

3 yılda affı kötü amaçlı kullandığı için %50 fazlalaştırıldı cezası... 40 yıl olmaz direk idam yasası ile6+6 15 etmez en azından 35-40 yıl ver kral

Bi fincan kahve vereyim idam etmeyin3 yılda affı kötü amaçlı kullandığı için %50 fazlalaştırıldı cezası... 40 yıl olmaz direk idam yasası ile![]()
ben buldum seni gerek kalmadıSiz verin instagramı belki takip ederim![]()

Takip etben buldum seni gerek kalmadı![]()

müebbet verin kafa dinlerim3 yılda affı kötü amaçlı kullandığı için %50 fazlalaştırıldı cezası... 40 yıl olmaz direk idam yasası ile![]()

Sen şikayetini geri aldıysan olurBi fincan kahve vereyim idam etmeyin