Vay Annasını yaaa.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zelimhan

Üye
    Konu Sahibi
Vay Annasını yaaa.
Arkadaşlar nokia bu güncellemesiyle beni büyük hayal kırıklığına uğrattı.bu ne ya.temadan farklı değil.iconlar değişince güncellememi yapmış olduk.

Silmek için yardım edin.eskiye dönmek istiyorum.bilen bir yolunu bilen paylaşsın lütfen.

Telefonda arama yapınca yada gelince sadece numara görünüyor.isim çıkmıyor.
Telefon araması açılamadı telefon satıcınızla görüşün diyor.
Eskiden çin malı telefonlar vardı eksik kıt türkçesiyle.manasız manasız isimler koymuşlar.fm vericiye şeyler yazmışlar.illallah.
Telefonda sbp mobil menü var ikidebir ondan atıyor.

isminde meymenet yok.Anna belle.Anasını belle diyor.işte ne kadar bi güncelleme olduğunu ismiyle belli ediyor zaten.

high45

high45

Üye
valla aynen katılıyorum

zelimhan

Üye
    Konu Sahibi
ya silmek istiyoruz nokia bu mümkün değil diyor.sorunu çözün diyorum servise götür diyor.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bide şarj sorunu var delircem :vur

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
AYNEN KATILIYORUM..500-600 TL verip telefon al ,sonra bi halt yükleyeme.ve 10 gündür de bi iyileştirme gelmesin..aynen katılıyorum ve ben de hay ANNA sının diyorum..yüklemez olaydım...

mahir_tanir

mahir_tanir

Üye
bi anna diye tutturdular. bes para etmez ne farki varsa, annayi yukledik telefon kitlenmeye basladi sesi azaldi, ne oldu anna , ayni tas ayni hamam, 1998 den beri nokia kullaniyorum bu son artik nokia ile isim olmaz...

y n s c n

y n s c n

Üye
Nokia kullanıcıları annadan çok sey bekliyordu ama buda olmadı, nokia düşmeye devam ediyor. :kotu:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Anna filan hikaye. N8 kullanıcıları Anna kullanarak kendine eziyet etmesin.

Geçin Belle'ye + tema efekti yükleyin, rahatınıza bakın :)

C7 ve C6-01 kullanıcıları, umarım en yakın zamanda sızıntı Belle sizin telefonlar için de gelir.

• Beğen
Tepkiler: -omer-
Kingmortall

Kingmortall

Üye
zaten adlarında meymenet yok nokia bu işin annasını belledi

• Beğen
Tepkiler: kazoo_44
intro

intro

Üye
nokia için n8 çıkış yolu olabilirdi. Gayette başarılı telefon aslında. Ama aylardır bi güncelleme çıkaramamaları beceriksizliklerinin ispatı oldu. Akıllı telefon yapmayı bırakmalılar artık. Ne biçim bi arge çalışması bu.

-omer-

-omer-

Üye
N8e belle yükleyip neler yapabilecegini anlayın,sonra n8 laf atmayın!

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Bilip bilmeden gelip buraya yorum yapıyorsunuz ya işte ben buna deli oluyorum...
Güncelleme sırasında yaptıgız bir hata veya eksik güncelleme bunlara neden olabilir... Eğer kendiniz yapamıyorsanız götürün servise onlar atsın ondan sonra konuşun...
Bende çıktığı gün yükledim insan 1 tane sorun yaşar dimi? Hiçbir sorun yaşamadım ve şuan çok stabil çalışıyor herşey gayet güzel, iyi ve hızlı...

intro

intro

Üye
okuduğunuz şeyi yanlış anlıyorsunuz. Telefon onnumara. Ilk çıktığı günden bu yana kullanıyorum. Gayette memnunum. Ama güncelleme duyuruyorlar ne gelen var ne giden. Dolaylı yollardan güncellemeden bahsetmiyoruz. Telefonu dolaylı yollardan almadık. Nokia güncelleme konusunda sıfır..

YaserOfficial

YaserOfficial

Üye
bu sorunu bende yapıyorum ankara pursaklar da teknik servisim getirin cözelm :)

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
siz siparişmisiniz ya :d bi sizde var he bu sorunlar hey Allahım benim telfon taş gibi

SilentOne

SilentOne

Üye
taş gibi yha sıkıntı maşallh yha

-omer-

-omer-

Üye
özel üretim bunlar ya,telefonları da özel üretim kendileride özel üretim ( bunu yazmamın sebebi telefon üzernden hakaret yasakmıs. ama hakaret falan yok ortada.) kurun pcnize teamviewer ben kurayım hala problem var mı yok mu anlarsınız.

baylaf42

baylaf42

Üye
n8 e belleyi nasıl yükleyecegiz arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt