necatibeyde nerdeAnkarada olanlar gitsin necatibeyden alsınlar inanılmaz fiyatı görsün. bunlar normal fiyatları zaten.
bide sağlam ucuzcu bi tamirci biliyonuz mu 
Balıkçıoğlunda var tamirciler.necatibeyde nerdebide sağlam ucuzcu bi tamirci biliyonuz mu
![]()
tam bilmiyom oraları ama hemen yazıyorum googleBalıkçıoğlunda var tamirciler.
bu necatibey kızılayın ordaki cadde mi
Lumia 925 1099 liraymışbeyaz sarayı biliyorumsıhhıye açıyı biliyon mu? beyaz saray var? Hitit güneşi var? Geyikler falan... O cadde üzerinde var bir sürü telefoncu.
bana sağlam bi telefoncu lazım bi yazılım atmaya 40 lira isteyen biyer değil.. 
beyaz sarayı biliyorumbana sağlam bi telefoncu lazım bi yazılım atmaya 40 lira isteyen biyer değil..
![]()
bilmiyorum hacı ne kadar sağlamlar, orası telefoncu dolu diye söyledim. 
Biz çok dalga geçerdik orayla =Pbende içimden geçtim tabibilmiyorum hacı ne kadar sağlamlar, orası telefoncu dolu diye söyledim.
Beyaz sarayı nerden biliyon lan ?Biz çok dalga geçerdik orayla =P
olum e63ün sistemini oynadım cfw yapmaya çalıştım. telefonu öyle bozmuşum ki ne jaf ne phoenix fayda etmedi. telefoncu dediki normal yazılım atarsak 15 lira dedi. iyi dedim phoeniixle atmaya çalışıyo safo. sanki ben bilmiyom jaf yada phoenixi
sonra bunu boxla atacaz 40 lira dedi ver dedim teli kaçtım ordan 
bende içimden geçtim tabiolum e63ün sistemini oynadım cfw yapmaya çalıştım. telefonu öyle bozmuşum ki ne jaf ne phoenix fayda etmedi. telefoncu dediki normal yazılım atarsak 15 lira dedi. iyi dedim phoeniixle atmaya çalışıyo safo. sanki ben bilmiyom jaf yada phoenixi
sonra bunu boxla atacaz 40 lira dedi ver dedim teli kaçtım ordan
![]()