Haber Vatanda Inanılmaz Fiyatlar

Sponsorlu Bağlantılar

omerk88

omerk88

Üye
    Konu Sahibi
Vatanda Inanılmaz Fiyatlar
arkadaşlar an itibariyle Vatan Bilgisayar mağazalarında lumia modellernde günübirlik kampanya başlamıştır,
720-699 Tl
1020-1799 Tl
920-999 Tl

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Konu için :tşk: Link unutmuşsunuz.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ilk önce her ayın 20 civarında %30 indirim devamlı yapıyor zaten vatan yani yeni bir haber değil

luckysleven

luckysleven

Üye
inanilmaz fiyatlar bunlar mi ?

sekajmer

sekajmer

Üye
:sirit:

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

partyhard

Üye
Ankarada olanlar gitsin necatibeyden alsınlar inanılmaz fiyatı görsün. bunlar normal fiyatları zaten.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
4MaGuS

4MaGuS

Üye
konunun sonunun nereye gideceği belli biz şimdiden hazırlık yapalım :sirit:

• Beğen
Tepkiler: skynet ve sekajmer
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
:sirit:

serinaga

serinaga

Üye
KDV'siz fiyat olmasın bunlar :bilmm:

skynet

Üye
:sirit: :sirit: :sirit:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
kdvsiz 1633 tl ye alabilirmiyim acabA

Invoke

Invoke

Üye
sıhhıye açıyı biliyon mu? beyaz saray var? Hitit güneşi var? Geyikler falan... O cadde üzerinde var bir sürü telefoncu.

• Beğen
ismail

ismail

Üye
sıhhıye açıyı biliyon mu? beyaz saray var? Hitit güneşi var? Geyikler falan... O cadde üzerinde var bir sürü telefoncu.
beyaz sarayı biliyorum :) bana sağlam bi telefoncu lazım bi yazılım atmaya 40 lira isteyen biyer değil.. :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
beyaz sarayı biliyorum :) bana sağlam bi telefoncu lazım bi yazılım atmaya 40 lira isteyen biyer değil.. :)

:D bilmiyorum hacı ne kadar sağlamlar, orası telefoncu dolu diye söyledim. :D

Beyaz sarayı nerden biliyon lan ? :D Biz çok dalga geçerdik orayla =P

• Beğen
ismail

ismail

Üye
:D bilmiyorum hacı ne kadar sağlamlar, orası telefoncu dolu diye söyledim. :D

Beyaz sarayı nerden biliyon lan ? :D Biz çok dalga geçerdik orayla =P
bende içimden geçtim tabi :D olum e63ün sistemini oynadım cfw yapmaya çalıştım. telefonu öyle bozmuşum ki ne jaf ne phoenix fayda etmedi. telefoncu dediki normal yazılım atarsak 15 lira dedi. iyi dedim phoeniixle atmaya çalışıyo safo. sanki ben bilmiyom jaf yada phoenixi :D sonra bunu boxla atacaz 40 lira dedi ver dedim teli kaçtım ordan :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
bende içimden geçtim tabi :D olum e63ün sistemini oynadım cfw yapmaya çalıştım. telefonu öyle bozmuşum ki ne jaf ne phoenix fayda etmedi. telefoncu dediki normal yazılım atarsak 15 lira dedi. iyi dedim phoeniixle atmaya çalışıyo safo. sanki ben bilmiyom jaf yada phoenixi :D sonra bunu boxla atacaz 40 lira dedi ver dedim teli kaçtım ordan :D

la zaten telefon kaç lira ki 40liralık iş çıkarıyor. Boşver yenisini alırsın. :pro:

• Beğen

Üst Alt