Vatancomputerda %25 indirimler başladı son gün pazar.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol123

futbol123

Üye
Vatancomputerda %25 indirimler başladı son gün pazar.
İndirimler başladı pc toplayacaklar ve netbook/notebook alıcaklar kaçırmasın:oke:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bu vatan iyice şaşırdı yolu..
herhafta indirim var artık anlamadım gitti :hmmm

__xXx__

__xXx__

Üye
bu vatan iyice şaşırdı yolu..
herhafta indirim var artık anlamadım gitti :hmmm

anlaşılmayacak birşey yok kendilerini zarar ettirmeyecek düzeye fiyatı çekip o fiyat üstünden indirim yapıyorlar millette indirim var zannedip ucuz bulmuşken kaçırmayalım diyor:oke:

- - - Eklendi - - -

en basitinden bir arkadaşımın olayını anlatayım %25 indirim var demişler 720 liraya neo v satmışlar ama %25 indirim kalkınca cihazın fiyatının 960 lira olduğu anlaşılıyor ki teknosa da bile aynı dönemde indirimsiz fiyatı 849 liraydı aynı akşam telefon satan başka yerleri gezdik pek çok yer 720-740 lira arası fiyata neo v yi satıyordu müşteri çekmek için tuzaktan başka birşey değil bunlar bu şekilde indirim konusunda birtek teknosaya güvenirim ben adamlar cidden hile hurda olmadan indirim yapıyorlar

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
futbol123

futbol123

Üye

anlaşılmayacak birşey yok kendilerini zarar ettirmeyecek düzeye fiyatı çekip o fiyat üstünden indirim yapıyorlar millette indirim var zannedip ucuz bulmuşken kaçırmayalım diyor:oke:

- - - Eklendi - - -

en basitinden bir arkadaşımın olayını anlatayım %25 indirim var demişler 720 liraya neo v satmışlar ama %25 indirim kalkınca cihazın fiyatının 960 lira olduğu anlaşılıyor ki teknosa da bile aynı dönemde indirimsiz fiyatı 849 liraydı aynı akşam telefon satan başka yerleri gezdik pek çok yer 720-740 lira arası fiyata neo v yi satıyordu müşteri çekmek için tuzaktan başka birşey değil bunlar bu şekilde indirim konusunda birtek teknosaya güvenirim ben adamlar cidden hile hurda olmadan indirim yapıyorlar
Hepsinin satış politikası bu abartı bir fiyat koyup indirim var diye normal fiyatını kurmaları.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kısaca

bindirimli indirim

:kop2:

• Beğen
Tepkiler: __xXx__

r9smt

Üye
arkadaşlar vatan pc kırıkkalede varmı ?

EneSinan

EneSinan

Üye
en iyisi 2. El :D

kuralsiz9

Üye
Yok ya o kadar da ezmeyin indirim günü neye baksam akakçe.com dan hep ilk sıra vatan oluyor monitör fiyatları bariz oynuyor 50 tl Fark oluyor ve FX 6100 253 TL oluyor var mı bu fiyata her hangi bi yerde bu işlemci ?

futbol123

futbol123

Üye
kısaca

bindirimli indirim

:kop2:
:zuhaha:

arkadaşlar vatan pc kırıkkalede varmı ?
Kırıkkalede yok malesef.
Yok ya o kadar da ezmeyin indirim günü neye baksam akakçe.com dan hep ilk sıra vatan oluyor monitör fiyatları bariz oynuyor 50 tl Fark oluyor ve FX 6100 253 TL oluyor var mı bu fiyata her hangi bi yerde bu işlemci ?
Aynen yine en hesaplısı vatan:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...