Yardım vatan computer hakkında yardım pls

Sponsorlu Bağlantılar

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
vatan computer hakkında yardım pls
Arkadaşlar pc topladım 2.6 tl ama bu vatanda haftasonu indirimi mi varmış ne :D ne kadar doğru o ? 27 eylülde mersin eğriçam mağazasından almaya gideceğim hafta sonuna denk getirdim ama indirim olurmu bilmiyorum :/ bazı aklımda kalan duyumlar: Hafta sonu indirimi
bide mağazadan peşin olarak alışveriş yaparsan % 30 indirim oluyormuş gibisinden akşımda kalanlar var bi aydınlatın arkadaşlar beni ya :) en uygun fiyata almam gerek bunu :/

leonidas42

leonidas42

Üye
Arkadaşlar pc topladım 2.6 tl ama bu vatanda haftasonu indirimi mi varmış ne :D ne kadar doğru o ? 27 eylülde mersin eğriçam mağazasından almaya gideceğim hafta sonuna denk getirdim ama indirim olurmu bilmiyorum :/ bazı aklımda kalan duyumlar: Hafta sonu indirimi
bide mağazadan peşin olarak alışveriş yaparsan % 30 indirim oluyormuş gibisinden akşımda kalanlar var bi aydınlatın arkadaşlar beni ya :) en uygun fiyata almam gerek bunu :/
Hocam Ben 1 Sene Önce Yengeme Galaxy Wonder Alacaktım Vatandaki Hafta Sonu İndirimli Fiyatı Mediamarkt'ın İndirimsiz Fiyatından Daha Yüksekti :D

• Beğen
Tepkiler: LattAsdfasdf
deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Asdfgdasas :D :D :D :D

fingerback5

fingerback5

Üye
O indirim hikaye yıllardır vatanda %30 indirim var :)

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
:/ napcam o zaman ya

leonidas42

leonidas42

Üye
Hocam Tanıdık Bir Telefoncu Var İse Sadece Faturası Kesilmiş Kutusunun Jelatini Açılmamış Cihazlar Düşüyor Bazen Bize Adam Taksitle Alıyor Geliyor Nakite Çeviriyor. Piyasadan Daha Ucuza Bulabilirsiniz. Sadece Faturası Başkasının Adına Olur.Çok Özür Diliyorum Yaaa :zong: Konular Karıştı Pardon Sizinki Pc İdi

• Beğen
Tepkiler: The Pierre
deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Hacı sen çok yanlış geldin sağdan ikinci kapı telefon çarşısı

• Beğen
Tepkiler: LattAsdfasdf
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Vatan sart degil hocam..

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Hocam Tanıdık Bir Telefoncu Var İse Sadece Faturası Kesilmiş Kutusunun Jelatini Açılmamış Cihazlar Düşüyor Bazen Bize Adam Taksitle Alıyor Geliyor Nakite Çeviriyor. Piyasadan Daha Ucuza Bulabilirsiniz. Sadece Faturası Başkasının Adına Olur.Çok Özür Diliyorum Yaaa :zong: Konular Karıştı Pardon Sizinki Pc İdi
Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz :D
bizdehesapli ya bakabilirsin

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Asıl sorun net üzerinden alışveriş yapmıcan direk mağazadan alacam o yüzden mersinde mağazası olan lazım :/

Takipçi Satın Al

Üst Alt