Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vatan Computer Garanti
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AndroidTR20
Üye
Konu Sahibi
Vatan Computer Garanti
Beyler 1-2 Haftaya Sony Xperia Sola Almayı Düşünüyorum ancak Vatan Bilgisayar Garanti Olarak KVK GENPA Garantisi Veriyor
lordufuk
Üye
Kvk gzl işte ee ne istion?
curtaincall
Üye
Vatanbilgisayarda sorun olmaz , hiçbir zaman tereddüt etme
CasuS_87
Üye
kvk genpa iyi bence
avcitalip
Üye
kvk ve genpa yı bilirim telpa'da fena değil diye biliyorum ama en iyisi kvk kendi beceremezse direk bir üst servise yani Teleservice'ye gönderiyor şimdi birde c5 elektronic çıktı onunla ilgili bir bilgim yok
kvk ve genpa yı bilirim telpa'da fena değil diye biliyorum ama en iyisi kvk kendi beceremezse direk bir üst servise yani Teleservice'ye gönderiyor şimdi birde c5 elektronic çıktı onunla ilgili bir bilgim yok
KVK beceremezse bir üst servise yani Teleservice mi gönderiyor ? Ne alaka arkadaşım ikisi ayrı bir firma birbirine cihaz paslamazlar. Ayrıca Teleservice KVK dan üstün gibi söylemişsin bir üst servis diye Teleservice rezalet bir garanti servisidir. KVK 'nın eline su dökemez ki KVK beceremezse ona gönderir diyorsun