Haber Vatan bilgisayardaki odea kredisi hakkında soru

    Konu Sahibi
Vatan bilgisayardaki odea kredisi hakkında soru
Vatanda 12 ay taksit varmış odea bank aracılığıyla 2500 tl'ye kadar. Yeterli bilgiye ulaşamadım arkadaşlar.
kullanan var mı hiç bunu, ekstra ücret istiyorlar mı? neye göre veriyorlar o krediyi öğrenciyim ben verirler mi?
 

4MaGuS

Üye
odea hakkında bilgim yok ama normal kredi kartlarına 6 eya 8 taksit telefonlarda yapılır ne alacağınızada bağlı bu ama diğer ürünlerde naısldır bilmiyorum ben iş bankasından kullanmıştım
 
Ben yetkilisiyle konuştum. 1000 tl ye kadar falan cektiginizde 39 tl olması lazım o civarlarda tam hatırlamıyorum faiz ekleniyo. Siz telefonunuzdan bankaya mesaj atiyosunuz sıkıntı yoksa veriyolar taksiti bankaya ödüyosunuz.
 
    Konu Sahibi
neye göre veriyorlar işte o 1000 tlyi şarları ne ki?
 
Bin tl nin üzerine cikildikcada artiyodu galiba faiz. Valla mesaj olarak tc nonu falan atiyosun normal kredi çekerken neye bakiyolarsa ona gorede biseye bakiyolardir maasina v.s ..
 

Seglopsi

Üye
Ben aldım aynı şekilde krediyi. Öğrenciysen muhtemelen vermeyecekler. Eğer verirlerse krediyi 168 lira faiz ödeyeceksin tabiki ay farkı artarsa daha da artar faiz miktarın.
 
Bence gereksiz çok fazla faiz alıyorlar. Paranı biriktirip alacağın şeyin daha iyisini alabilirsin.