Haber Vatan bilgisayardaki odea kredisi hakkında soru

Sponsorlu Bağlantılar

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Vatan bilgisayardaki odea kredisi hakkında soru
Vatanda 12 ay taksit varmış odea bank aracılığıyla 2500 tl'ye kadar. Yeterli bilgiye ulaşamadım arkadaşlar.
kullanan var mı hiç bunu, ekstra ücret istiyorlar mı? neye göre veriyorlar o krediyi öğrenciyim ben verirler mi?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
odea hakkında bilgim yok ama normal kredi kartlarına 6 eya 8 taksit telefonlarda yapılır ne alacağınızada bağlı bu ama diğer ürünlerde naısldır bilmiyorum ben iş bankasından kullanmıştım

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ben yetkilisiyle konuştum. 1000 tl ye kadar falan cektiginizde 39 tl olması lazım o civarlarda tam hatırlamıyorum faiz ekleniyo. Siz telefonunuzdan bankaya mesaj atiyosunuz sıkıntı yoksa veriyolar taksiti bankaya ödüyosunuz.

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Ben yetkilisiyle konuştum. 1000 tl ye kadar falan cektiginizde 39 tl olması lazım o civarlarda tam hatırlamıyorum faiz ekleniyo. Siz telefonunuzdan bankaya mesaj atiyosunuz sıkıntı yoksa veriyolar taksiti bankaya ödüyosunuz.
neye göre veriyorlar işte o 1000 tlyi şarları ne ki?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bin tl nin üzerine cikildikcada artiyodu galiba faiz. Valla mesaj olarak tc nonu falan atiyosun normal kredi çekerken neye bakiyolarsa ona gorede biseye bakiyolardir maasina v.s ..

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Ben aldım aynı şekilde krediyi. Öğrenciysen muhtemelen vermeyecekler. Eğer verirlerse krediyi 168 lira faiz ödeyeceksin tabiki ay farkı artarsa daha da artar faiz miktarın.

furkankaya559758

Üye
Bence gereksiz çok fazla faiz alıyorlar. Paranı biriktirip alacağın şeyin daha iyisini alabilirsin.

Üst Alt