TheLastRevolution Üye Konu Sahibi Varsayilan Tarayiciyi Nasil Degistiririm Merhaba arkadaslar sorum kisaca basliktaki gibi herhangibir yontemle basliktakini yapabilmem mumkunmu acaba birde bu standart web tarayicisi indirdigi dosyalari nereye kaydediyor acaba
Merhaba arkadaslar sorum kisaca basliktaki gibi herhangibir yontemle basliktakini yapabilmem mumkunmu acaba birde bu standart web tarayicisi indirdigi dosyalari nereye kaydediyor acaba
firostr Üye sizx biliyorum jarı flanda biliyorum oyun mu programmı zaten direk oyunlar kloserüne kurar benim telde java tablet androild :d
sizx biliyorum jarı flanda biliyorum oyun mu programmı zaten direk oyunlar kloserüne kurar benim telde java tablet androild :d
TheLastRevolution Üye Konu Sahibi bosver dostum kayit isini hallettim de varsayilan tarayiciyi degistirme isi onemli benim icin cevaplarin icin tesekkurler
bosver dostum kayit isini hallettim de varsayilan tarayiciyi degistirme isi onemli benim icin cevaplarin icin tesekkurler
firostr Üye opera mini indir süper tarayıcı bazı siteleri pc gibi açıyor benim tel opera mini 4.5 destekliyor
TheLastRevolution Üye Konu Sahibi firostr' Alıntı: opera mini indir süper tarayıcı bazı siteleri pc gibi açıyor benim tel opera mini 4.5 destekliyor Genişletmek için tıkla ... opera mini 7.1 kullanıyorum zaten
firostr' Alıntı: opera mini indir süper tarayıcı bazı siteleri pc gibi açıyor benim tel opera mini 4.5 destekliyor Genişletmek için tıkla ... opera mini 7.1 kullanıyorum zaten
Silinen Üye 2505573 Kapalı Hesap opera mobile daha iyihakkatten bende ayarlardan degistirdim fakat yine web de aciyor
TheLastRevolution Üye Konu Sahibi TCSANDMAN' Alıntı: opera mobile daha iyihakkatten bende ayarlardan degistirdim fakat yine web de aciyor Genişletmek için tıkla ... ben ayarlardan değiştiremiyom bile opera yı görmüyo ayarlarda
TCSANDMAN' Alıntı: opera mobile daha iyihakkatten bende ayarlardan degistirdim fakat yine web de aciyor Genişletmek için tıkla ... ben ayarlardan değiştiremiyom bile opera yı görmüyo ayarlarda
TheLastRevolution Üye Konu Sahibi TCSANDMAN' Alıntı: opera mini gormez illa opera mobile olmali Genişletmek için tıkla ... ama opera mini daha iyi sayfa sıkıştırma teknolojisi ile hem hızlı hemde daha az veri harcıyo ancak opera mobile yenilikci ve ara yüzü her nekadar hoşuma gitsede daha fazla hız ve daha az veri harcama sözü beni daha çok cezbediyo
TCSANDMAN' Alıntı: opera mini gormez illa opera mobile olmali Genişletmek için tıkla ... ama opera mini daha iyi sayfa sıkıştırma teknolojisi ile hem hızlı hemde daha az veri harcıyo ancak opera mobile yenilikci ve ara yüzü her nekadar hoşuma gitsede daha fazla hız ve daha az veri harcama sözü beni daha çok cezbediyo
TheLastRevolution Üye Konu Sahibi TCSANDMAN' Alıntı: opera mobile de de opora turbo var Genişletmek için tıkla ... opera turbo gözle görülür bir sonuç sağlamıyo ne yazık ki
TCSANDMAN' Alıntı: opera mobile de de opora turbo var Genişletmek için tıkla ... opera turbo gözle görülür bir sonuç sağlamıyo ne yazık ki
TheLastRevolution Üye Konu Sahibi TCSANDMAN' Alıntı: 1 mb den olmeyin2sn bekliyin ölmezsiniz Genişletmek için tıkla ... bence opera mini yektir
TCSANDMAN' Alıntı: 1 mb den olmeyin2sn bekliyin ölmezsiniz Genişletmek için tıkla ... bence opera mini yektir
TheLastRevolution Üye Konu Sahibi MrExelance' Alıntı: yektir ? Genişletmek için tıkla ... Kürtçe tek demek hocam