Varsayılan bulma sağlayıcısı ülkeye göre yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
Varsayılan bulma sağlayıcısı ülkeye göre yok
arkadaşlar mobıle cleaneri kullanmadan önce yoktu problem ama kullandım sora web browserde arama sağlayıcısı ülkeye göre yok dedi 2 hard 2 soft 1 flash attım olumsuz ne yapmalıyım çok moralim çok bozuk :'( aynı şu arkadaşında başına gelmiş

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/varsayilan-bulma-saglayici-sorunu-605405.html

yaren_dede

yaren_dede

Üye
refresh güncellemesı yaptıktan sonra güncellemeler çıkıyor onlarıda indir sorun düzeliyor yani bende düzeldi öyle soyliyiyim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arama gereci güncellemesini yaptın mı yapmadıysan yap sorunun hallolacaktır.

ozanpalabiyik

Üye
aynı sorunn benim +6 telefonumda da var. Bende bellek temizleyivi bir program kurmustum ondan sonra oldu.

Format attım işe yaramadı refresh güncellemeside gelmedi! Başka ne yapılabilir ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
refresh'ten sonra arama gereci ve sosyal ağlar güncellemesı çıkmadımı yazılım güncellemede

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5198986' Alıntı:
refresh'ten sonra arama gereci ve sosyal ağlar güncellemesı çıkmadımı yazılım güncellemede

sorun bu dostum her bir güncellemeyi yaptım ama yok yok http://f1209.hizliresim.com/11/3/clndv.jpg

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telden mi yaptın süitten mi?

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5199712' Alıntı:
telden mi yaptın süitten mi?

Telde ama mobile cleaner kullandım onda oldu heralde c sys bin ile ilgili ama format attım nasıl oluyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
soft format attıktan sonra telefonun tarihini güncelleme yaptığın güne çevirip teli kapatıp aç ve yazılım güncelleme'den tekrar güncelleme varmı bir bak.

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5199789' Alıntı:
soft format attıktan sonra telefonun tarihini güncelleme yaptığın güne çevirip teli kapatıp aç ve yazılım güncelleme'den tekrar güncelleme varmı bir bak.
tarhi o güne aldım soft attım hemen yazılım güncellemeye girdim yok diyor webe tekrar üstte denedim ama yine aynı görüntü napayım bilemedim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
flash at iyisimi sen

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
formatı nasıl attın soft mu hard mı?

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
Del Rey

Del Rey

Üye
Flash attıktan sonra bu sorunun geçmesi bir zorunluluktur. Git bir Nokia Shop'a.

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
claener'i kaldırdın mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt