Var Mısın Yok Musun[Son 5 e 4 Kırmızıyla Nasıl Girilir]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazı arkadaşlar soru vs sorulmuyor demiş yarışmaya ilk elemelerde bazı sorular soruluyor onu geçtiğiniz taktirde oraya çıkıyorsunuz

mservank

Üye

sonuçta para adamın cebinden çıkmıyor ayrıca o programda dosluk arkdaşlık bayağı iyi gibi görünüyor tabiki sevdiği insnaların para kazanmasını ister+yarışma deyince aklınıza sürekli sorular mı geliyor inanın bu programdan kötü bilgi yarışmaları var

Tec/-/no

Üye
beleşe para kazanıyorlar para kazanmak bu kadar kolay değil bence daha yararlı programları yayına koymaları gerek

sertac2

Üye
balın yerindeyse girersin

CoYoTe®

Üye
    Konu Sahibi

Doğru Diosun AHMET ÇAKAR'LA ŞANSA BAK Mesela

Kaossss

Üye

Siz bir şirkette çalışıyor olsanız.Sadece bir çalışan.Maaşlı.Patronunuz,sizin paralarını car cur etmenize müsama gösterir mi? Yarışma adı üstünde bir şeylerle veya başka kişilerle yarış,rekabet halinde olma durumudur.Bu yarışma sadece anlık şansa dayalı bir program.Ortada pek bir rekabet göremiyorum.Kötü bilgi yarışmalarından dem vurmuşsunuz.Bir laf vardır:"Kötü örnek emsal teşkil etmez." Yine yeni yeniden yineliyorum.Bunlar benim düşüncelerim. Programı bu kadar çok sevmenize saygı gösteriyorum.Ama bana göre tam bir yarışma demek çok zor.

bütün yarışmalar bilgi yarışması olcak diye bir şartmı var

sonuçta taş atıp kolları yorulmuyo, hava para. ama bence bu yarışmanın stresi yeter...

hamidor

Üye
40000 ytl benim üniwersitedeki toplam harcıyacaım para

enigma

Üye
yapmacıklık konusunda katılıyorum. şiirler şarkılar hepsi çok iyi çalışıp çıkıyor resmen bir show ama başını izledin mi kesin sonunu getiriyorsun aşama falan yok genel anlamda. annem hiç kaçırmaz izler.

CoYoTe®

Üye
    Konu Sahibi
Valla Başlağıdından Bu Yana 2 Yada 3 program Kaçırdım En Fazla

enigma

Üye
Only one discovery !!!

bence güzel bi yarışma sevinçler olduğu kadar üzüntülerde var zaman zaman abartılar oluyo ama o kadarda olur sonuçta bu bir televizyon şovu olucak okadar..

kavutlar

Üye
salla kafayı al parayı felsefe bu

EK039

Üye
guzel para kazanmis , bu arada ellerine saglik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...