var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

twentyfive

Üye
    Konu Sahibi
var mı?
arkadaşlar hayatınız da hiç yaya iken araçların size çarpma riski oldu mu? benim bu gün başıma geldi hala aklıma geliyo unutamıyorum ne yapmalıyım ?

• Beğen
Tepkiler: x-scarface

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kopekten kacarken carpiyordu zor kurtulmustum ama o kadar takmamistim olaya oh kurtuldum lan deyip normal yasama devam ettim :hmmm

• Beğen
Akıncı

Akıncı

Üye
bisikletle direk arabaya dalıyordum ulusda araba çarpıyordu :ehe bir kaçı

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
Üzerinden çok zaman geçti ancak hala unutamıyorsan psikolojik yardım alabilirsin mesela.

twentyfive

Üye
    Konu Sahibi
olay geçeli 3 saat oldu :\

Akıncı

Akıncı

Üye
o zaman normaldir sıcağısıcağına :)

hikmet366

hikmet366

Üye
7 gün önce oldu maxicep beni banladı bende sinirden aldım bisikleti hızlandım hızlandım arabanın altına bacam ezildi ucuz yırttım valla :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
arkadaşlar hayatınız da hiç yaya iken araçların size çarpma riski oldu mu? benim bu gün başıma geldi hala aklıma geliyo unutamıyorum ne yapmalıyım ?

anılarını mızahlaştır büyük balık filiminde ki gibi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
anılarını mızahlaştır büyük balık filiminde ki gibi

kazadan sonra bayılmışım. Gözümü açtığımda herkesin çıplak ayakla dolaştığı ve çok ünlü ve adını hatırlayamadığım bir şairin de orada olduğunu gördüm.

Astrosman

Astrosman

Üye

kazadan sonra bayılmışım. Gözümü açtığımda herkesin çıplak ayakla dolaştığı ve çok ünlü ve adını hatırlayamadığım bir şairin de orada olduğunu gördüm.

oğuzhann bak EŞŞEKlik ettim diyomla

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Valla ben bisikletle 2 kez arabaya carptim.Bir
tanesi duran bir yougrtcu arabasiydi.Hatta reklam yapayim Pinar di O arabayla hastahaneye gitmistim.Kafamda ters L seklinde
hipotenusu eksik bir dik ucgen var.Digeri de
peynir almistim geliyordum.Tam kavsakta bina
oldugu icin arabanin geldigini tam yol agzindan
gordum.Buyuk bir transitti ve bisikletimin on
tekeri arabanin altina girmisti.Adam arabayi ileri alip bir seyin var mi dermisti.Ben de yok abi
demistim.Adam basti gitti.Ondan sonra bisiklete
daha az binmeye basladim.Fakat firsat buldukca on kaldirip akrobasiye devam :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt