Vanda hain saldırı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi
Vanda hain saldırı
Depremzedelerle polis arasında arbede!

25 Ekim 2011 12:25
Depremzedeler ile polis birbirine girdi... Çalışmaların yavaş ilerlediğini ileri süren depremzedeler olay çıkardı.
Van'da 400'e yakın kişinin ölümüne neden olan depremde enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor.
Çalışmaların yetersiz kaldığını ileri süren vatandaşlar, ekiplere saldırdı. Polisin müdahalesi sırasında depremzedeler polislere taş yağdırdı.
Atılan taşlar ve yaşanan olaylar sırasında 1 polis ve depremzede yaralandı. Polis, depremzedeleri biber gazı kullanarak dağıttı.

Başkale'de Mehmetçiğe hain saldırı

Edinilen bilgiye göre, Van Başkale'de dün akşam saatlerinde askeri bir araca teröristler tarafından el yapımı bomba atıldı. Askeri birlikler, depremde enkaz altında kalan vatandaşlara yardım etmek için çalışırken durumdan yararlanmak isteyen teröristlerin askeri karakola taciz ateşi açtığı da belirtildi.

Saldırıda 4 askerin yaralandığı kaydedilirken, yaralıların askeri ambulans helikopterlerle Van asker hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

RealMorphine

RealMorphine

Üye
Allah rahmet eylesin

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
​Allah Yardım etsin.

Masha

Masha

Üye
Millet artık ne yapacağını şaşırmış.

RealMorphine

RealMorphine

Üye
400 kişi inanamıyorum haberlerde duydum şoke oldum

serinaga

serinaga

Üye
Kanaatimce 1000'i geçecek arkadaşlar, daha enkazların %30-40'ı kaldırılamadı, Bir arkadaşım var VAN'da evi yerle bir olmuş, depremin 8 şiddetinin üzerinde olduğunu söylüyor, ölenlere rahmet, kalanlara sağlık ...

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Müge Anlıya destek!!!

Rock_in_Rollx2

Rock_in_Rollx2

Üye
Müge Anlıya destek!!!
Kadının başı yandı ilk defa sevdim mügeyi Türkiyenin böyle insanlara destek vermesi lazım asıl yalan mı söylemiş kadın bak hemen saldırıyorlar askerimize polisimize. Köpek bile yapmaz bunu

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
ah vanlı kardeşler, ne kadar ayıp ediyor, ne kadar yazık ediyorsunuz. cidden çok üzüldüm.
bu devlet bütün imkânlarını seferber etti oraya. elinden gelebilenin en iyisini yapmaya çalışıyor. tabii ki hata kusur olabilir, ne ki, orada görev yapan insanların hepsinin de çok iyi niyet ve gayretlerle elinden gelenin en iyisini yapmağa çalıştığını görüyoruz.

diğer taraftan devlet bi dünya dolusu malzeme götürüyor, birileri sürekli çalıp diğerlerine parayla satıyor. yağmalıyor, yok ediyor. sora da dönüp devleti şikayet ediyorlar. yok böyle bişey ya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt