Van'da 2. Deprem 09 11 2011 Van İkinci Depremi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Van'da 2. Deprem 09 11 2011 Van İkinci Depremi
vanda ikinci deprem van 2. deprem vanda gerçekleşen 2.deprem 09 11 2011 Van deprem haberi,08 11 2011 Van 2. deprem ölü yaralı sayısı,van 5.5 şiddetindeki deprem,ikinci van depremi ölü sayısı,ikinci van depremi şiddeti,van 09 11 2011 depremi,vanda ikinci deprem hasarı,vanda gerçekleşen 2. deprem haberi,van da 2. kez deprem mi oldu

Van'da bu akşam saatlerinde merkez üssü Karagündüz Köyü olan ve 18 dakika arayla Richter ölçeğine göre büyüklükleri 4.7 ve 4.3 olan iki deprem meydana geldi. Depremlerde köyde bulunan ve daha önceki depremde ağır hasar gören iki bina çöktü. Binalarda kimsenin olmaması can kaybını önledi.

Van'da 23 Ekim günü meydana gelen ve 604 kişinin ölümüne neden 7.2 büyüklüğündeki depremin üzerinden günler geçmesine rağmen artçı santılar sürüyor. Yaklaşık 2 bin 600 sarsıntının meydana geldiği Van'da bugün de merkez üssü Karagündüz Köyü olan iki deprem yaşandı. Richter ölçeğine göre saat 17.53'de 4.7 ve saat 18.11'de ise 4.3 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremlerde köy girişinde bulunan ve daha önceki depremlerde ağır hasar gören 2 bina yıkıldı. Binaların daha önce boşaltılması nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadı. Sarsıntılar vatandaşlar arasında kısa süreli panik yarattı.

Ek Bilgi :

Saat 21.23'te 5.6'lık depremle bir otel ve bazı binalar yıkıldı. Birkaç dakika sonra da 4.5 büyüklüğünde bir artçı deprem daha meydana geldi...

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezinden alınan bilgiye göre, saat 21.23'te merkez üssü Van'ın Edremit ilçesi olan 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Van Edremit merkezli 5.6 şiddetinde meydana gelen deprem'de şehir merkezinde bulunan 5 katlı Bayram Otel'i göçtü. Faal olan otelde basın mensuplarının ve Kızılay çalışanlarının da kaldığı bildirildi.

Olay yerine arama kurtarma ekipleri ile ambulanslar sevk edildi. Otel ile eynı caddede bulunan binalardan da göçtüğü öğrenildi.

Yıkılan binaların arasında bir de dersanenin olduğu öğrenildi.

Yıkılan binaların Van merkezde olduğu bildirildi.

Reuters haber ajansı ise 2'si otel 10 binanın yıkıldığını duyurdu.​

greenmile

greenmile

Üye
otel yıkılmış ya :(

kcsoft

kcsoft

Üye
evet ya ben şimdi uyuyamıyorum sallandı hemen kaçtım

greenmile

greenmile

Üye
muğla nere van nere sen nası sallanıyosun?

kcsoft

kcsoft

Üye
kardeşim asıl memleketim van evimiz muğlada bayram için vandayım

greenmile

greenmile

Üye
anladım geçmiş olsun kardeşim

kcsoft

kcsoft

Üye
saol kardeşim

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
umke ,kizilaycilar, basin muhabirlerinin oldugu otel ucmus.(

kcsoft

kcsoft

Üye
evet gazeteciler kalıyorlardı orada

serinaga

serinaga

Üye
Saat 21.23'te 5.6'lık depremle bir otel ve bazı binalar yıkıldı. Birkaç dakika sonra da 4.5 büyüklüğünde bir artçı deprem daha meydana geldi...

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezinden alınan bilgiye göre, saat 21.23'te merkez üssü Van'ın Edremit ilçesi olan 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Van Edremit merkezli 5.6 şiddetinde meydana gelen deprem'de şehir merkezinde bulunan 5 katlı Bayram Otel'i göçtü. Faal olan otelde basın mensuplarının ve Kızılay çalışanlarının da kaldığı bildirildi.

Olay yerine arama kurtarma ekipleri ile ambulanslar sevk edildi. Otel ile eynı caddede bulunan binalardan da göçtüğü öğrenildi.

Reuters haber ajansı ise 2'si otel 10 binanın yıkıldığını duyurdu.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
arkadasima ulasamiyorum ben o da umkede görevli vanda.

kcsoft

kcsoft

Üye
hatlar bozulmuş gidip geliyor ondan olabilir

greenmile

greenmile

Üye

hotel bu muydu?

kcsoft

kcsoft

Üye
evet otel o bayram oteli inşallah yaralı yada ölü yoktur

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi

Reuters haber ajansı ise 2'si otel 10 binanın yıkıldığını duyurdu.
Şu bilgiyi de ekleyeyim

greenmile

greenmile

Üye
inşallah yoktur ya çok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın

kcsoft

kcsoft

Üye
amin çok zor bir durum geçen adamın ailesinden birtek küçük kızı bide o kalmış adam aklını yitirdi ağlayasım geldi

__xXx__

__xXx__

Üye
onları çok iyi anlayabiliyorum

kcsoft

kcsoft

Üye
artık kapı bile açılsa aha deprem oldu diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...