Van Hooijdonk Takımından Kovuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Van Hooijdonk Takımından Kovuldu
Fenerbahçelilerin gözdesi iken, Daum ile takıyarak ayrılmak zorunda kalan ve Hollanda'nın NAC Breda takımına giden ünlü golcü Pierre Van Hooijdonk, kovuldu. Sebep yine antrenörle takışmak...
19 Ocak 2006 09:13
<div align="center"></div>
Hafta sonunda NAC&#39;ın evinde Roda&#39;ya 4-0 yenildiği maçta kendisini protesto eden taraftarlarla kavga eden 36 yaşındaki futbolcu, yeni teknik direktör Cees Lok&#39;un isteğiyle takımla bağı kesildi.

Eski hocası tarafından da gönderilmek istenen Hooijdonk&#39;un takım içinde bazı oyunculara hükmetmeye çalıştığı belirtiliyor. Öte yandan NAC taraftarları da Hooijdonk&#39;a ateş püskürdü. İnternet ortamındaki forumlarda, "Pierre, sen paragöz bir köpeksin" şeklinde yazılar yazan taraftarlar yıldız oyuncunun kovulmasına destek verdi.

yitik savaşçı

Üye
Ben Galatasarayl&#305;y&#305;m; benim için pek bir anlam ifade etmiyor... Ama Fenerli arkada&#351;lar&#305;m&#305;z seviyorlar kendisini... Bu duruma ne derler bilmem... Ama tak&#305;mda grupla&#351;malar&#305;n, hocaya sata&#351;malar&#305;n yeri olmamal&#305;...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Geçmiş olsun , madem kovuldu , futbolu bırakmak için tam zamanı

barabelli

barabelli

Üye
ama hala maxıcepın uyesı hehehehehhe

gknky

gknky

Üye
sen futbolcuysan kardeşim futbolunu oynarsın işin o
ne diye hocalarınla atışırsın ki?
olacağı buydu akıllanmaz o &#33;&#33;&#33;

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
tüüüüh beee ben pier paremi çok severdim.yazık olmuş..onu halada çok seviyorum.esfanaler ölmez-ölemez...onları içimizde yaşatmalıyız...çümki bizler FENERBAHÇELİYİZ...

Memo2005

Üye
<div class='quotetop'>(ugurgunduz &#064; Jan 19 2006, 01&#58;59 PM) [post=256546]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
tüüüüh beee ben pier paremi çok severdim.yazık olmuş..onu halada çok seviyorum.esfanaler ölmez-ölemez...onları içimizde yaşatmalıyız...çümki bizler FENERBAHÇELİYİZ...
[/b][/quote]
bende fenerliyim ve senin gibi bende cok severdim onu ama sonuçta ipin ucunu kaçırmış, işini yapıp futbolunu oynayacağına seyirci ile oynamaya kalkmış geçmiş olsun kendisine :-) avrupa&#39;da işler böyle buradaki gibi her daim kral havası olmuyor bir anda ipini çekerler adamın

Quattro

Quattro

Üye
Gerçekleri söyleyeni 9 köyden kovarlar bak burda daumun yanlış taktikle oynattığını basbas söledi kovuldu. Ordada demekki bişiler ters gidio ve açık sözlülükle sölemiş.kim ne derse desin adamda yalan dolan yok kötüyse kötü iyiyse iyi...Gelsin bi buraya bak fener taraftarı nasıl bağrına basıo ah hooijdonk ah ne işin var senin oralrda...

kikaksk

kikaksk

Üye
iyi olmuş zaten futbolcuların hepsi paragöz para verdimi oynarlar para vermedimi protesto yaparlar...

barabelli

barabelli

Üye
<div class='quotetop'>(kikaksk &#064; Jan 19 2006, 10&#58;58 PM) [post=256947]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
iyi olmuş zaten futbolcuların hepsi paragöz para verdimi oynarlar para vermedimi protesto yaparlar...
[/b][/quote]

cok dogru

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
:Sallayın onu yaw simdi gelir gider katarda takıma Futbolu bıraksın

Salihyet

Salihyet

Üye
<div class='quotetop'>(Quattro &#064; Jan 19 2006, 10&#58;55 PM) [post=256945]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Gerçekleri söyleyeni 9 köyden kovarlar bak burda daumun yanlış taktikle oynattığını basbas söledi kovuldu. Ordada demekki bişiler ters gidio ve açık sözlülükle sölemiş.kim ne derse desin adamda yalan dolan yok kötüyse kötü iyiyse iyi...Gelsin bi buraya bak fener taraftarı nasıl bağrına basıo ah hooijdonk ah ne işin var senin oralrda...
[/b][/quote]
keşke antrenör olsa fb&#39;de

Caine

Caine

Üye
o bu saatten sonra ancak fenerbahçede oynar yada gidip jübilesini yapar
kendini yükseklerde sananları böyle aşağılara atarlar

Quattro

Quattro

Üye
<div class='quotetop'>(Caine &#064; Jan 22 2006, 03&#58;39 AM) [post=259150]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Yüksekte sananmı? Bana hooijdonk un bi yanlış hareketini söleyebilirmisin kendini öven takımı aşağılayan bence söleyemezsin...

__Midas__

__Midas__

Üye
hooijdonk gelsin fener taraftar&#305; gene ba&#287;r&#305;na basar,daum gitdin salak herif zaten anlam&#305;yo futboldan iyi bir teknik direkdör gelsin,hooijdonk da gelsin

maavii

Üye
işin iç yüzü ne acaba kimse bilemez, adamı burada asmayalım hemen... Türkiye&#39;de orta sıralardaki takımlarda oynayabilir hatta geçen sene nerede ise Denizlispor da oynayacaktı..

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Ben hala seviyorum van&#39;ı...

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Van Hooijdonk Feyenoord ile anlaştı

Fenerbahçe&#39;den ayrıldıktan sonra ülkesinde NAC Breda Kulübü&#39;nde futbol yaşamını sürdüren ileri uç oyuncusu Pierre van Hooijdonk, eski kulübü Feyenoord ile anlaştı.
24 Ocak 2006 08:50

Feyenoord Futbol Kulübü&#39;nden yapılan açıklamada, Hooijdonk ile dün akşam anlaşma sağlandığı ve bir buçuk yıllığına sözleşme imzalandığı bildirildi. Transfer ücreti konusunda ise bilgi verilmedi.
Hooijdonk, NAC Breda takımında kısa bir süre önce gerçekleşen çalıştırıcı değişikliğinden sonra, yedek soyunmaya başlamıştı. Takımın yeni çalıştırıcısı Cees Lok, Hooijdonk&#39;u istemeyince kulüp yönetimi de transferini serbest bırakmıştı.
Hooijdonk, kendi internet sitesindeki açıklamasında, eski kulübü Feyenoord&#39;a tekrar dönmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Feyenoord&#39;un çalıştırıcısı Erwin Koeman ile iyi anlaşacağını ifade eden Hooijdonk, hangi pozisyonda oynayacağını iyi bildiğini ve başarılı olmak istediğini kaydetti.
Bu sezon NAC takımında 17 maça çıkan 36 yaşındaki Hooijdonk, bu maçlarda 5 gol atabildi.
Hooijdonk&#39;un ayrıldığı NAC Breda Futbol Kulübü, geçen hafta 17 yaşındaki Türk savunma oyuncusu Aykut Demir ile 2,5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Caine

Caine

Üye
<div class='quotetop'>(Quattro &#064; Jan 22 2006, 09&#58;20 PM) [post=259767]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Caine &#064; Jan 22 2006, 03&#58;39 AM) [post=259150]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Yüksekte sananmı? Bana hooijdonk un bi yanlış hareketini söleyebilirmisin kendini öven takımı aşağılayan bence söleyemezsin...
[/b][/quote]

cidden geçmiş gündür bi yanlışım olabilir ama bi şampiyonlar ligi maçından sonraydı ve ben nasılda bu takımda oynamam gibisinden bir laf edip daum hakkında baya laf sarfetmişti. o günden sonra daum zaten o adamı oynatmadı. gerçi daum tam fb başında bir dert ama ben hoijdonkun o dediklerini hala hatırlıyorum

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Feyenord ile 1.5 Yıllık sözleşme imzaladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...