Van der Vaart'tan hocasına veryansın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Van der Vaart'tan hocasına veryansın
Rafael Van der Vaart, Hollanda Teknik Direktörü Bert Van Marwijk'in kararından dolayı hayal kırıklığına uğradığını söyleyerek, teknik adamın kendisi hakkında kararını verdiğini ve ilk 11'de oynayacak kadar iyi olmadığını düşündüğünü söyledi.

Tottenhamlı oyuncu, Euro 2012'Deki ilk maçlarında Danimarka karşısında sadece 18 dakika forma giyebildi ve Hollanda maçı 1-0 kaybetti. Ofansif orta saha oyuncusu, çarşamba günü karşılaşacakları Almanya maçında oynama şansının çok az olduğu görüşünde.

Voetbal International'e açıklamalarda bulunan yldız oyuncu, "Durumumun değişme ihtimalini çok az görüyorum. Hocamız kararını verdi. Onun kesin kararları var ve ben onun tercih ettiği oyuncular arasında yokum. Onun kararını değiştirecek bir şey yapabileceğimi sanmıyorum. Son birkaç yılda gördüğümüz üzere hiçbir şey kolay değişmiyor. Maça başlıyorsanız harika, ancak yedek kulübesini ısıtıyorsanız o kadar da iyi değil. Bunun benim için kolay bir durum olmadığını kabul etmek zorundayım. Bazı günler diğerlerinden daha iyi hissediyorum ama kesinlikle hayal kırıklığına uğradım. Takım için her zaman elimden gelenin en iyisini yapıyorum ancak bu şimdiye kadar sonuç vermiş değil." şeklinde konuştu.

Yıldız futbolcu, Hollanda'nın B Grubu'nda kazanmak zorunda olduğu Almanya maçı için takımın hazılıklarını bozmak gibi bir niyet olmadığını savunuyor. Van der Vaart, "Ben her zaman yüzde 100'ümü vereceğim. Grup aşamasında takımı bozmak istemem ve asla bir karmaşaya sebep olmayacağım. İsteklerde bulunacak son insanım. Oyuncular bir şeyler isteyecek pozsiyonda değiller. Buna rağmen hayal kırıklığımı dile getirecek hakka sahip olduğumu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Milli formayı ilk kez 2001'de giyen Van der Vaart, 98 kez milli oldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt