Van 'da 7.2 lik deprem meydana geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
arkadaslar alinti yaparak yazinda bari kime ne dediginiz belli olsun. bu durumda kimse sevinmez merak etmeyin.orda masum insanlar oldugunu bizde biliyoruz.en azindan bende burda takip edip Allah yardim etsin diyorum.AKUT ekibi coktan yola cikti bile .orda olup yardim etmek bende cok isterdim binlerce masum insan evet var.olan biseye degindim ben.soylemeden gecemezdim malumm cok degil 2 gun gecti.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Dün PKKli Cenazesinde Devletin aracina apo bayragi diye
bez parcasi asan van belediye baskani.simdi devletten yardim istiyor
Belediye baskaninin Yardimina Türk askeri kosacak
NE ACI DEĞİL Mİ.belki biraz dusunmelerine vesile olur artik.Allah gercekten herkesin gonlune gore versin.yardima muhtaclarin yardimcisi olsun orda insallah.Guzel Allahm en dogrusunu bilir.masum insanlarin yardimcisi olsun.

Yürekten katılıyorum ...
Teşekkürler bu güzel açıklama için Tuba ...:oke:

greenmile

greenmile

Üye
İstanbulda pkklı yok mu? Şehir ayrımı yapmayalım o zaman verin bu şehirleri gitsin

ama teröre sonuna kadar karşıyım

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Yürekten katılıyorum ... Teşekkürler bu güzel açıklama için Tuba ...:oke:
saol ali .birazda olup hak verip anlayan biri cikti ben tesekkur ederim asil.iki gun yemek yemedim ben dogru durust .hergun aglayp dua ettm kim bildi ki.al yine askerimiz gitti yardima.biz Türk milletiyiz cunku.hep yardima kosan taraf biziz.cicek atan biziz.ama carpitmayin burda bikac yorumu.en azindan benm yorumumu.ben bu msjda belediye baskani olacak sahisa dedim.saglik bakani gitmis umke tim orda asker orda.noldu? bez parcasinda degilmis demek marifet.yine yandim Allah devlete sigindi.siginacakta.az dusunsunler akli olmayanlar.benim vanda vanlida cok arkadasim var.sinif arkadasm orda hemsire.duyar duymaz aradim. van milletine oh olsun demedim.haa ama pkkyi destekleyen varsa Allah belasini versin.o sehit ailerinin nasil cani yandiysa yansin.ama masum insanlari korusun.duami esirgemem ben okadar kötu deilm rahat olun.Allah yardimcilari olsun

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS ve _SiyabeNd_
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
konuda kimsenin van halkına bir şey dediği yok büyük geçmiş olsun vanlı kardeşlerimize
arkadaşlarımın çoğunun demek istediği 24 canımız şehit olduğunda hala terör çığırtkanları yapanlaradır konuda tartışma çıkartacak mesajlara müsade edilmeyecektir tüm türkiyeye geçmiş olsun

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
saol ali .birazda olup hak verip anlayan biri cikti ben tesekkur ederim asil.iki gun yemek yemedim ben dogru durust .hergun aglayp dua ettm kim bildi ki.al yine askerimiz gitti yardima.biz Türk milletiyiz cunku.hep yardima kosan taraf biziz.cicek atan biziz.ama carpitmayin burda bikac yorumu.en azindan benm yorumumu.ben bu msjda belediye baskani olacak sahisa dedim.saglik bakani gitmis umke tim orda asker orda.noldu? bez parcasinda degilmis demek marifet.yine yandim Allah devlete sigindi.siginacakta.az dusunsunler akli olmayanlar.benim vanda vanlida cok arkadasim var.sinif arkadasm orda hemsire.duyar duymaz aradim. van milletine oh olsun demedim.haa ama pkkyi destekleyen varsa Allah belasini versin.o sehit ailerinin nasil cani yandiysa yansin.ama masum insanlari korusun.duami esirgemem ben okadar kötu deilm rahat olun.Allah yardimcilari olsun

Seni bilen biliyor abla gerisini boşver :oke:

y n s c n

y n s c n

Üye
Allah yardımcıları olsun tezelden..

serinaga

serinaga

Üye
Herkese geçmiş olsun ...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Herkese geçmiş olsun ...

Sağol, Ağrıdayım, buradan da hissetim depremi :( Allah hepimizin yardımcısı olsun, özellikle Van'daki dostlarımıza acil şifalar ve Allah'tan rahmet diliyorum. Acılarını paylaşıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
Navy Blue

Navy Blue

Üye
Böyle felaketlerde terörü içine katıp yorum yapmak çok yanlıştır...
Çünkü bu durum çok farklı bir durumdur ve kim olursa olsun insanı ve dini duygularla yardıma koşulur.
Bende 24 şehit haberini duydugum gün kendime hakim olamamıştım...
O gün hem öfkeliydim hemde çok duygusaldım. Bir yakını Şehit olan biri için inanın çok zor bir gündü.
Ama böyle durumlarda şehrin adı Van diye adeta iyi olmuş der gibi yorumlar yapmak çok yanlıştır.

Şunuda belirteyim Van en çok Türk'ün yaşadığı doğu illerinden biri ve diğerlerinden ayrılmalıdır bu konuda...
Şuan deprem enkazının altında en az 50'ye yakın Öğretmen var ve bunları birçoğu batından bu bölgeye görev için giden yurtdaşlarımız.
Orada okuyan Türk öğrencilerimizde var...
Oradaki bütün insanlar aslında bizim vatandaşımız eminim ki en az %80'ni terörü kesinlikle desteklemiyor...
Yani hepsi bizim eşimiz, dostumuz, arkadaşımız, akrababımız en önemlisi yurtdaşımız. Bu yorumlarla bu kardeşliği bozmak isteyenlere yardımdan başka birşey yapmıyorsunuz...

Ölen vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum...

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Herkese geçmiş olsun

Ateş Böceği :)

Ateş Böceği :)

Üye
Biraz önce Erciş'teki öğrencilerimizin biriyle konuştuk.Bütün ailesini akrabalarını kaybetmiş ağlıyordu... Çok üzücü bir durum...Allah sabır versin...
Hepsine geçmiş olsun...

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Böyle felaketlerde terörü içine katıp yorum yapmak çok yanlıştır...
Çünkü bu durum çok farklı bir durumdur ve kim olursa olsun insanı ve dini duygularla yardıma koşulur.
Bende 24 şehit haberini duydugum gün kendime hakim olamamıştım...
O gün hem öfkeliydim hemde çok duygusaldım. Bir yakını Şehit olan biri için inanın çok zor bir gündü.
Ama böyle durumlarda şehrin adı Van diye adeta iyi olmuş der gibi yorumlar yapmak çok yanlıştır.

Şunuda belirteyim Van en çok Türk'ün yaşadığı doğu illerinden biri ve diğerlerinden ayrılmalıdır bu konuda...
Şuan deprem enkazının altında en az 50'ye yakın Öğretmen var ve bunları birçoğu batından bu bölgeye görev için giden yurtdaşlarımız.
Orada okuyan Türk öğrencilerimizde var...
Oradaki bütün insanlar aslında bizim vatandaşımız eminim ki en az %80'ni terörü kesinlikle desteklemiyor...
Yani hepsi bizim eşimiz, dostumuz, arkadaşımız, akrababımız en önemlisi yurtdaşımız. Bu yorumlarla bu kardeşliği bozmak isteyenlere yardımdan başka birşey yapmıyorsunuz...

Ölen vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum...

Ne olursa olsun ister Kürt ister Türk ister Zaza ister Arap hepimiz kardeşiz hepimiz Elhamdülillah Çok Şükür MÜSLÜMANIZ adı ister Van olsun ister Hakkari sonuçta hepimiz MÜSLÜMANIZ ve tabiki böyle zor günlerde birbirimize yardım edeceğiz.

greenmile

greenmile

Üye
bunun müslümanlıkla,ırkla falan alakası yok.İnsanlıkla alakası var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...