Valencia'da Massa Pole'de..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Valencia'da Massa Pole'de..
Ferrari pilotu Felipe Massa, yeni Valensiya Cadde pistinde yapılacak olan Avrupa GP'sine ilk çizgiden başlama hakkını elde etti.



Brezilyalı pilot, sıralamaların son seansında atmış olduğu 1.38.989'luk derecesi ile en yakın rakibinin yaklaşık 0.2 sn önünde yer aldı ve pole pozisyonunu kazandı. Massa 13. kez bir yarışa ilk sıradan başlayacak.

Massa'yı Mclaren Mercedes'ten Lewis Hamilton takip ederken BMW Sauber ile Robert Kubica fena bir iş çıkarmadı ve 3.lüğü kazanarak şampiyonluk mücadelesinin içerisinde yer alan Kimi Raikkonen'i 4. sırada bıraktı.

5. sırada yer alan Mclaren pilotu Kovalainen'i Valensiya'da şu ana kadar etkileyici performans gösteren Toro Rosso'dan Sebastian Vettel takip etti.

Toyota'dan Jarno Trulli 7., BMW Sauber'den Heidfeld 8., Williams'tan Rosberg 9., ve Toro Rosso'dan Bourdais 10. olan isimler oldu.

Kendi evinde yarışacak olan Fernando Alonso sıralamalarda 2. seansı geçemeyerek taraftarlarını üzerken bir diğer iyi sıralama performansı gösteren Red Bull pilotu Webber'de 2. seansı geçemedi.

Yakıt stratejileri belirlenene kadar araçlar arasındaki çok az farklar sıralamaları etkilerken 2. bölümde düşen hafif yağmur damlaları sıralamaları etkilemedi.
 

Benzer Konular

___kaptan___
Cevap
0
Görüntüleme
525
___kaptan___
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
619
Kingmortall
Onur Saka
Cevap
0
Görüntüleme
458
Onur Saka
tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
449
tragedie


Üst Alt