Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
V Menü v1.52 S^3 & s60v5 (kinetik -hareketli kaydırma) Signed
Sponsorlu Bağlantılar
burakicyar
Üye
Tşekkürler.
akyazılı
Üye
daha önce de kullandım güzel bir program teşekür ederim
telefonunum uyumlu olmadığı için deneyemiyorum o yüzden bir bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olcakdır...ancak power boot tarzı programlarla başlangıçta çalıştırabilirsiniz
Merhaba arkadaşım senin telefon ne model bilmiyorum ama benim 5800 öyle bir sıkıntı yok kırmızı tuşa basıp çıkınca ana ekran normal oluyor ama menü tuşuna basınca ipione menü oluyor
telefonunum uyumlu olmadığı için deneyemiyorum o yüzden bir bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olcakdır...ancak power boot tarzı programlarla başlangıçta çalıştırabilirsiniz
Merhaba arkadaşım senin telefon ne model bilmiyorum ama benim 5800 öyle bir sıkıntı yok kırmızı tuşa basıp çıkınca ana ekran normal oluyor ama menü tuşuna basınca ipione menü oluyor
- - - Eklendi - - -
Nur önceliklle eline sağlık yanlız senden bir ricam olucak bu pro nun türkçe olanını yada türkçeye çevirme şansınız yokmu
- - - Eklendi - - -
benim telefonun n73 işletim sistemi yüzünden dneyemiyorum...
Programın türkçesi var mı bilmiyorum ama forumdan bir arkadaşa pm attım çevirme imkanı olursa bakar bu konuya link verebilir yada size pm atar...
noss_bar
Emekli Yönetici
Uygulamayı düzenledim içindeki çince ve ingilizce dil dosyaları çıkartıldı kendim çevirdiğim türkçe dil dosyaları eklendi. Kurulum ekranı sade ve reklamsız yapıldı.
Uygulamayı düzenledim içindeki çince ve ingilizce dil dosyaları çıkartıldı kendim çevirdiğim türkçe dil dosyaları eklendi. Kurulum ekranı sade ve reklamsız yapıldı.