V Menü v1.52 S^3 & s60v5 (kinetik -hareketli kaydırma) Signed

Sponsorlu Bağlantılar

burakicyar

Üye
Tşekkürler.

akyazılı

akyazılı

Üye
daha önce de kullandım güzel bir program teşekür ederim

semihtan

semihtan

Üye
teşekkürler abicim emeğine sağlık

snakekral2

snakekral2

Üye
teşekkürler emeğine sağlık

gümüldürlü

Üye

telefonunum uyumlu olmadığı için deneyemiyorum o yüzden bir bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olcakdır...ancak power boot tarzı programlarla başlangıçta çalıştırabilirsiniz :hmmm

Merhaba arkadaşım senin telefon ne model bilmiyorum ama benim 5800 öyle bir sıkıntı yok kırmızı tuşa basıp çıkınca ana ekran normal oluyor ama menü tuşuna basınca ipione menü oluyor

- - - Eklendi - - -

Navigasyon menüsü ;iPhone slayt sayfası modu gibi bir sürükleyip, sonra tıklayın...

Nur önceliklle eline sağlık yanlız senden bir ricam olucak bu pro nun türkçe olanını yada türkçeye çevirme şansınız yokmu

- - - Eklendi - - -

telefonunum uyumlu olmadığı için deneyemiyorum o yüzden bir bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olcakdır...ancak power boot tarzı programlarla başlangıçta çalıştırabilirsiniz :hmmm

Merhaba arkadaşım senin telefon ne model bilmiyorum ama benim 5800 öyle bir sıkıntı yok kırmızı tuşa basıp çıkınca ana ekran normal oluyor ama menü tuşuna basınca ipione menü oluyor

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Nur önceliklle eline sağlık yanlız senden bir ricam olucak bu pro nun türkçe olanını yada türkçeye çevirme şansınız yokmu

- - - Eklendi - - -

benim telefonun n73 işletim sistemi yüzünden dneyemiyorum...
Programın türkçesi var mı bilmiyorum ama forumdan bir arkadaşa pm attım çevirme imkanı olursa bakar bu konuya link verebilir yada size pm atar...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Uygulamayı düzenledim içindeki çince ve ingilizce dil dosyaları çıkartıldı kendim çevirdiğim türkçe dil dosyaları eklendi. Kurulum ekranı sade ve reklamsız yapıldı.

Türkçe çeviri: (noss_bar) MaxiPDA

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamayı düzenledim içindeki çince ve ingilizce dil dosyaları çıkartıldı kendim çevirdiğim türkçe dil dosyaları eklendi. Kurulum ekranı sade ve reklamsız yapıldı.

Türkçe çeviri: (noss_bar) MaxiPDA
Eline sağlık Levent :oke:

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
:tşk:

Üst Alt