somuru:[ http://www.youtube.com/watch?v=yHmtqYrb3fE
pelın_ Konu Sahibi Uzun zamandır aradıgim şarkıyı buldum [video][[/video] [video=youtube;yHmtqYrb3fE]http://www.youtube.com/watch?v=yHmtqYrb3fE[/video]
V/RS Üye pelın_' Alıntı: Hatırlamıyodum işte sorun orda ama buldum ve çok mutluyum şuanda Genişletmek için tıkla ... Neyse hayırlı olsun
pelın_' Alıntı: Hatırlamıyodum işte sorun orda ama buldum ve çok mutluyum şuanda Genişletmek için tıkla ... Neyse hayırlı olsun
V/RS Üye pelın_' Alıntı: Ağlarım ablam ya çok güzel ama Genişletmek için tıkla ... Ah ablam ah bnmde sevdiğim bir yar var bnde az ağlamam böyle şarkılarda oooff offf nefret ediyorum karşılıksız sevgilerden
pelın_' Alıntı: Ağlarım ablam ya çok güzel ama Genişletmek için tıkla ... Ah ablam ah bnmde sevdiğim bir yar var bnde az ağlamam böyle şarkılarda oooff offf nefret ediyorum karşılıksız sevgilerden
pelın_ Konu Sahibi v/rs' Alıntı: ah ablam ah bnmde sevdiğim bir yar var bnde az ağlamam böyle şarkılarda oooff offf nefret ediyorum karşılıksız sevgilerden Genişletmek için tıkla ... of of ablam negüzel anlattın bak ağlayalım biz bu gece
v/rs' Alıntı: ah ablam ah bnmde sevdiğim bir yar var bnde az ağlamam böyle şarkılarda oooff offf nefret ediyorum karşılıksız sevgilerden Genişletmek için tıkla ... of of ablam negüzel anlattın bak ağlayalım biz bu gece
V/RS Üye pelın_' Alıntı: of of ablam negüzel anlattın bak ağlayalım biz bu gece Genişletmek için tıkla ... Ben her gece ağlıyorum ablam keşke sadece 1 gece olsa
pelın_' Alıntı: of of ablam negüzel anlattın bak ağlayalım biz bu gece Genişletmek için tıkla ... Ben her gece ağlıyorum ablam keşke sadece 1 gece olsa
Runner626 Üye pelın_' Alıntı: ben seviyorum bıkere hıhh Genişletmek için tıkla ... iyy böyle konuşan kızlara gıcık oluyorum hemde 22 yaşındaki birinin söylemesi , kusucam şimdi
pelın_' Alıntı: ben seviyorum bıkere hıhh Genişletmek için tıkla ... iyy böyle konuşan kızlara gıcık oluyorum hemde 22 yaşındaki birinin söylemesi , kusucam şimdi
pelın_ Konu Sahibi Sted' Alıntı: iyy böyle konuşan kızlara gıcık oluyorum hemde 22 yaşındaki birinin söylemesi , kusucam şimdi Genişletmek için tıkla ... seni baglayan bi durum yok sevmiyosan dınleme arkadaşım illa kötümü konuşmam gerekıyo zorla dınle diyende yok
Sted' Alıntı: iyy böyle konuşan kızlara gıcık oluyorum hemde 22 yaşındaki birinin söylemesi , kusucam şimdi Genişletmek için tıkla ... seni baglayan bi durum yok sevmiyosan dınleme arkadaşım illa kötümü konuşmam gerekıyo zorla dınle diyende yok
Runner626 Üye pelın_' Alıntı: seni baglayan bi durum yok sevmiyosan dınleme arkadaşım illa kötümü konuşmam gerekıyo zorla dınle diyende yok Genişletmek için tıkla ... şaka yaptım ya küs müyüz
pelın_' Alıntı: seni baglayan bi durum yok sevmiyosan dınleme arkadaşım illa kötümü konuşmam gerekıyo zorla dınle diyende yok Genişletmek için tıkla ... şaka yaptım ya küs müyüz