• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

UZUN KULLANIM TESTİ-Samsung Galaxy Buds Pro

Sponsorlu Bağlantılar

ömer talat katı

ömer talat katı

Moderator
    Konu Sahibi
UZUN KULLANIM TESTİ-Samsung Galaxy Buds Pro
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Ürünü 2,5 aydır kullanıyorum. Hem bilgisayar da hemde Telefonda. Bilgisayara göre telefonda muazzam ses veriyor kulağa. Bu durum PC de %90 oluyor ki oda yetiyor. Pil süresi belirtildiği gibi. Ben genelde ortam sesi aktif olarak kullanıyorum. Yeterince performans veriyor. Ürün bil hassa telefon da ki performansı tatmin ediyor. Bir gün rahatlıkla çıkarıyor. 3 jarz da. Kutusunda da %15 lik enerji kalıyor.

PC de ise keyifli bir kullanım sunsada bazen cızırtı oluşabiliyor. SOn güncelleme ile gelen yenilikler güzel olsada 5 10 saniye kalite kaybı oluyor. 15-09-2021 de gelen güncelleme ile.

Arkadaşımdan alıp 1 saat kullandım kafede ve öyle almıştım. İyi ki de almışım diyorum çok işie yaradı. Mesela tatildeydim uzun bir süre. Akşam yemeğinden sonra terasa çıkıp takıyordum kulaklığı izole şekilde çekirge seslerinden uzak halde 21:00 dan 12:30 a kadar yüksek baslı müziklerle keyfi yaşadım. 25 dakika mola verip kulaklığı yuvasına yerleştirdim. 25 dakika da %5 den %86 ya çıktı. Öyle kullandım gece 02:40 a kadar. Malesef dolar kurundan bu ürün normalde 700 TL civarı olmalıydı ama malesef 1500 aldım.

Yenisi çıksa da ürün çok başarılı. He unutmadan PC de oyun oynarken 1 sn kadar belli olmayan bir gecikme mevcut. Ama telefonda sorun yok.

İyi günler.

Tarık Kaya'dan alıntıdır...
 

Ekli dosyalar

  • Düşünceli
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Bir an sen denedim sandım yahu :pokey:
 


Üst Alt