Telefon Tavsiyesi Uzun bir aradan sonra :)

Sponsorlu Bağlantılar

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Anladım ancak s6 edge hakkında batarya çöp diyorlar doğrumu bu

one_useR_0007

one_useR_0007

Üye
No:1 Xiaomİ Mi 5
epey.com Fiyat ve Karşılaştırma
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

General Mobile 5 plus a 5-10-hatta 15 basar

Xiaomİ Mi 5 in Donanım olarak da Fiyatı çok çok iyi, ben de diyorum ki bu performans bu Donanım la Üst Seviye Amiral Gemileri ile Kafa kafaya gider

Baksanıza 60 dk %80 şarj oluyor yani daha ne olsun bu fiyata

Ekli dosyalar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben bir Lumia 1520 kullanıcısı olarak yaklaşık olarak 10 gün önce 1150₺ ye xiaomi mi5 beyaz aldım gerçekten harika bir cihaz, 3 gün kullandım eşime verdim nedeni ise bende wp nin yeri bir başkadır.kamera olarak ön kamerası gayet iyi ama arka kamera benim lumia 1520 ye göre düşük kalıyor.
Eğer bir android kullanıcısı olsam kesinlikle yine mi5 alırdım herhalde.
Tavsiye edermiyim...kesinlikle tavsiye ederim.

1520 ile mTalk'tan gönderildi

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Eywallah hocam mi5 e kaydi gonlum suan Peki s6 edge hakkinda ne dusunuyorsunuz ikisini karsilastirsak ? S6 edge cok hoş bir telefon. Kavisler felan ben severim. Ancak batarya ölü
diyorlar.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ddnet

Üye
Ben bir Lumia 1520 kullanıcısı olarak yaklaşık olarak 10 gün önce 1150₺ ye xiaomi mi5 beyaz aldım gerçekten harika bir cihaz, 3 gün kullandım eşime verdim nedeni ise bende wp nin yeri bir başkadır.kamera olarak ön kamerası gayet iyi ama arka kamera benim lumia 1520 ye göre düşük kalıyor.
Eğer bir android kullanıcısı olsam kesinlikle yine mi5 alırdım herhalde.
Tavsiye edermiyim...kesinlikle tavsiye ederim.

wp'nin tadı bir başka.. Ama ben 950xl gördüm. Ekranı yeter gerçekten..

Send from MTALK on Microsoft Lumia 640 XL

Esendağlı

Esendağlı

Üye
wp'nin tadı bir başka.. Ama ben 950xl gördüm. Ekranı yeter gerçekten..

Send from MTALK on Microsoft Lumia 640 XL
Kesinlikle....şuan 950 xl ye takmış durumdayım bütçem müsait olsa hemen alcam da birde acele etme hele şu hp elite x3 piyasaya bir çıksın diyorum.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
byAndroid

byAndroid

Üye
Anladım ancak s6 edge hakkında batarya çöp diyorlar doğrumu bu
O kadar kötü değildir ya 3000 mah vardı. S6 bile 4-5 saat ekran süresi veriyordu. Edge modeli daha iyidir ama şuan son güncellemelerle falan halini bilmiyorum dh da kullanıcı kulübüne bakmak lazım
:D 3000 mah değil 2600 mah mış. Gerçekten çöp yani :D gerçi gm 5 Plus da öyle 3-4 saat ekran veriyordu

Son düzenleme:
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eywallah hocam mi5 e kaydi gonlum suan Peki s6 edge hakkinda ne dusunuyorsunuz ikisini karsilastirsak ? S6 edge cok hoş bir telefon. Kavisler felan ben severim. Ancak batarya ölü
diyorlar.

Valla fiyatı mi5 in 2 katı, bütçen varsa karşılaştırmalara ve kullanıcı yorumlarına bak derim, ama fiyat farkı gerçekten çok, değer mi sence.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Ben ukraynada yaşıyorum kardeşim s6 edge 2.elleri bulabilirsem tahminen 1000 1200 bandında geziyor mi5 de aynı fiyatlar ama s6 edge o bataryayla nası gider bilmiyorum şahsen suanda 3100 mah lık gm5 plus bile 1 günümü zor çıkarıyorken mi5 3000 mah la nası cıkarıcak onuda düsünüyorum o yüzden sizde xiaomi mi max nasıl diye sordum

lazye

lazye

Üye
Ben ukraynada yaşıyorum kardeşim s6 edge 2.elleri bulabilirsem tahminen 1000 1200 bandında geziyor mi5 de aynı fiyatlar ama s6 edge o bataryayla nası gider bilmiyorum şahsen suanda 3100 mah lık gm5 plus bile 1 günümü zor çıkarıyorken mi5 3000 mah la nası cıkarıcak onuda düsünüyorum o yüzden sizde xiaomi mi max nasıl diye sordum
bu işler sadece mah değerine bakmaz optimizasyona da bakar 100mah değerininde o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum mi5 de 1 gün çıkarır rahat rahat :)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Kardeşim burada lumia bulunmuyor kolay kolay yok anlıcağın. Burada samsung,xiaomi,iphone,sony var genel olarak

Ve düşündüklerimi yukarıda yazdım iphone 5s 32 gb en fazla alabilirim yani 1000-1100 tl üzerine çıkamam

-XPERİA XA ULTRA
-XİAOMİ Mİ MAX
-XİAOMİ Mİ 5
-XİAOMİ REDMİ 3 PRO
-İPHONE 5S 32 GB.

GM5 PLUSTAN KAMERASI İYİ OLSUN OYUN PERFORMANSI İYİ OLSUN YETERLİ
o zaman,
1- mi 56
2- xa ultra

man20

man20

Üye
S6 edge şu saatten (12:04) itibaren alınmaz artık. Rezalet bi pili var. İllallah edersin. Bence mi mix ve mi 5 arasında seçim yapmalısın ikiside hoş ve iyi cihazlar. Ama sanki mi mix yeni teknolojinin ilk ürünü olduğu için sorunları çıkabilir gibime geliyor.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim mi mixin fiyatlari ucuyor biliyosun. :) mi max mi demek istedin tam anlamadim

man20

man20

Üye
Kardesim mi mixin fiyatlari ucuyor biliyosun. :) mi max mi demek istedin tam anlamadim

Ben ilk okurken mix olarak okumuşum. Ama max'te güzelmiş. snapdragon 650 bence düşük bi işlemci değil. Geriye ekran büyüklüğü seçimi kalıyor sana. Büyük ekran seviyorum diyorsun. O zaman sen pil performanslarını araştır bi internette. Ona göre seçimini yap.

Invoke

Invoke

Üye
mi 5 iyidir derim ben.

byAndroid

byAndroid

Üye
Mi 5, gm 5 Plusi pil de ikiye katlar. Mah olayına bakma sen. Zaten gm 5 Plus ta pil yönünden yazılımsal mı bilmiyorum eksiklik ler var maha göre pil az gidiyor.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Evet az gidiyor ondan sordum zaten :)

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Normalde iphone 6 dusunuyordum ancak mi5 alicagim gibi duruyor kardeş