wp'nin tadı bir başka.. Ama ben 950xl gördüm. Ekranı yeter gerçekten..Ben bir Lumia 1520 kullanıcısı olarak yaklaşık olarak 10 gün önce 1150₺ ye xiaomi mi5 beyaz aldım gerçekten harika bir cihaz, 3 gün kullandım eşime verdim nedeni ise bende wp nin yeri bir başkadır.kamera olarak ön kamerası gayet iyi ama arka kamera benim lumia 1520 ye göre düşük kalıyor.
Eğer bir android kullanıcısı olsam kesinlikle yine mi5 alırdım herhalde.
Tavsiye edermiyim...kesinlikle tavsiye ederim.
1520 ile mTalk'tan gönderildi
Kesinlikle....şuan 950 xl ye takmış durumdayım bütçem müsait olsa hemen alcam da birde acele etme hele şu hp elite x3 piyasaya bir çıksın diyorum.wp'nin tadı bir başka.. Ama ben 950xl gördüm. Ekranı yeter gerçekten..
Send from MTALK on Microsoft Lumia 640 XL
O kadar kötü değildir ya 3000 mah vardı. S6 bile 4-5 saat ekran süresi veriyordu. Edge modeli daha iyidir ama şuan son güncellemelerle falan halini bilmiyorum dh da kullanıcı kulübüne bakmak lazımAnladım ancak s6 edge hakkında batarya çöp diyorlar doğrumu bu
3000 mah değil 2600 mah mış. Gerçekten çöp yani
gerçi gm 5 Plus da öyle 3-4 saat ekran veriyorduValla fiyatı mi5 in 2 katı, bütçen varsa karşılaştırmalara ve kullanıcı yorumlarına bak derim, ama fiyat farkı gerçekten çok, değer mi sence.Eywallah hocam mi5 e kaydi gonlum suan Peki s6 edge hakkinda ne dusunuyorsunuz ikisini karsilastirsak ? S6 edge cok hoş bir telefon. Kavisler felan ben severim. Ancak batarya ölü
diyorlar.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu işler sadece mah değerine bakmaz optimizasyona da bakar 100mah değerininde o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum mi5 de 1 gün çıkarır rahat rahatBen ukraynada yaşıyorum kardeşim s6 edge 2.elleri bulabilirsem tahminen 1000 1200 bandında geziyor mi5 de aynı fiyatlar ama s6 edge o bataryayla nası gider bilmiyorum şahsen suanda 3100 mah lık gm5 plus bile 1 günümü zor çıkarıyorken mi5 3000 mah la nası cıkarıcak onuda düsünüyorum o yüzden sizde xiaomi mi max nasıl diye sordum

o zaman,Kardeşim burada lumia bulunmuyor kolay kolay yok anlıcağın. Burada samsung,xiaomi,iphone,sony var genel olarak
Ve düşündüklerimi yukarıda yazdım iphone 5s 32 gb en fazla alabilirim yani 1000-1100 tl üzerine çıkamam
-XPERİA XA ULTRA
-XİAOMİ Mİ MAX
-XİAOMİ Mİ 5
-XİAOMİ REDMİ 3 PRO
-İPHONE 5S 32 GB.
GM5 PLUSTAN KAMERASI İYİ OLSUN OYUN PERFORMANSI İYİ OLSUN YETERLİ
Ben ilk okurken mix olarak okumuşum. Ama max'te güzelmiş. snapdragon 650 bence düşük bi işlemci değil. Geriye ekran büyüklüğü seçimi kalıyor sana. Büyük ekran seviyorum diyorsun. O zaman sen pil performanslarını araştır bi internette. Ona göre seçimini yap.Kardesim mi mixin fiyatlari ucuyor biliyosun.mi max mi demek istedin tam anlamadim
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi 5, gm 5 Plusi pil de ikiye katlar. Mah olayına bakma sen. Zaten gm 5 Plus ta pil yönünden yazılımsal mı bilmiyorum eksiklik ler var maha göre pil az gidiyor.Ben ukraynada yaşıyorum kardeşim s6 edge 2.elleri bulabilirsem tahminen 1000 1200 bandında geziyor mi5 de aynı fiyatlar ama s6 edge o bataryayla nası gider bilmiyorum şahsen suanda 3100 mah lık gm5 plus bile 1 günümü zor çıkarıyorken mi5 3000 mah la nası cıkarıcak onuda düsünüyorum o yüzden sizde xiaomi mi max nasıl diye sordum