Uzun Batarya Ömürlü Klavyeli Telefon Öneriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Uzun Batarya Ömürlü Klavyeli Telefon Öneriniz
Herkese Merhaba.
Amac: Cepten Mobil internet ile (Aylık SINIRSIZ) Mail-facebook ve Mesajlasma programı kullanmak için Telefon.
Butce: Sıfır 400 lira civarı, ikinci el 500e kadar (750liralık cihazı alabilirim kutulu garantili)
Aklımda Olanlar:
Nokia E5-E6
Htc: ChaCha
general mobile : fox
Nokia Asha: 302-303
Blackberry: 8520-9300-9220
SEricsson: Xperia Mini pro
Samsung: Galaxy Y Pro
Motorola MileStone

Aslında biraz Arastırınca Her Modelin Bir eksisi var...

Nokia E6= Guzel ama fiyatına göre önde kamera var Skype de Görüntülü görüşme yok!!!
Htc ChaCha=ince şık ama cabuk ısınıyormus hemen hemen herkeste aynı dert
General mobile=android ama ram-batarya olarak 1 günden fazl gitmez gibime geliyor
Nokia Asha =Guya 1ghz işlemci var 128mb ram var anlamdım gitti neden!!!
SEricsson Xperia Mini=Özellik olarak iyi ama ekran ufak kalıyor,bayanlar için sanki :)
Samsung Galaxy Y Pro Aklımda bu vardı ilk ama alanlarda genedle cihaz kendi kendini kapatıyor veya kilit ekranı açılınca kartı okumuyor ,çıkartıldı yazıyormus!!!
Motorola MileSTONE= kaba ve ram 256 galiba
Blackberry fikrim yok ama sınırsız mobil interneti kullanamazmışım farklı internet tarife ucreti var (BIS)
Siz ne tavsiye edersiniz?

15097

15097

Üye
htc chacha olabilir :hmmm

sLeepLe

sLeepLe

Üye
htc chacha güzel değil ekran çözünürlüğü az.e5 i alıcağına e6 al zaten ben e6 kullanıyorum ekran çözünürlüğü iyi ekranı dokunmak işlemlerini daha kolay yapabilirsin. Mesaj olarak diğerlerini bilmiyorum ama tam türkçe klavyesi var ve çok rahat mesaj yazılıyo kendi tarayıcısı hızlı değil ama opera kurarsın sosyal ağları iyi değil kullanımda. skype kullanmadığım için bişey diyemiycem.

- - - Eklendi - - -

he bataryasıda iyi 2 3 günde bir şarj edersin ama mesajı abartı derecede çok kullanınca ve telefonu kurcalayıp bişeyler yapınca 1 güne düşüyo batarya süresi. Ben günde 300 400 mesaj yazıyorum ve telefonu kurcalıyorum neredeyse bütün gün ekran hep açık ve kullanımda 1 gün yetiyo şarjı. müzik dinleme süresi uzun bekleme süreside uzun.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Kardes htc chacha güzel bence ;) Hem tuşlarının arasının ayrık olması daha kolay ve hızlı mesaj yazmanı sağlar ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt