üzülmemek Elde Değil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
üzülmemek Elde Değil
fenerbahçe spor klübü malumunuz dün akşam 2-0 yenilerek avrupaya veda ett. şahsen bi galatasaraylı olarak fbnin bu durumuna üzülüyorum. onca masraf yapıp böyle kaliteli diye getirdiğiniz futbolculardan verim alamayınca taraflı tarafsız bi üzüntü yaşanıyo. inşallah fenerbahçe spor klübümüz gelecek sezon hedeflerini tutturabilir.

S1FR3K1R1C1

Üye
hakem yaktı fenerbahçeyi penaltımızı vermedi çoğu şeye göz yümdü

curunan

curunan

Üye
böyle yorumları sevmem ama hakem dün berbartı...

hidayet

hidayet

Üye
yazık oldu

tolga_1905

Üye
Avrupa neyine Hadi ordan KESTANE

oteb

Üye
Konu başlığını görünce Fener'le ilgili olduğunu zannedersem herkes anlayabiliyordur. Evet maalesef yine aynı şey oldu ve Fener bu sene de Avrupa'ya erken veda etti. Tamam hakemler de etkili oluyor ama yenilen goller hep aynı, savunmada müthiş bir hava zaafiyeti var. Özellikle son 2-3 maçtır futbolcular maç bitse de gitsek havasındalar. Daum'un maç içinde taktik anlamda verdiği en ufak katkı yok. Appiah 2 maçtır mücadele etmeyen arkadaşlarına haklı olarak bağırıyor. Galiba bazılarının Fener'de miatları doldu; örneğin Ü.Özat. Ne yaptığını kendi de bilmiyordur herhalde. Ne bileyim daha bir çok şey var. vs vs vs...

tolga_1905

Üye
Bende çok üzüLdüm F5'in hakkını yediLer hep bu hakemLer varya

oteb

Üye
<div class='quotetop'>(tolga_1905 &#064; Dec 7 2005, 10&#58;18 AM) [post=223591]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bende çok üzüLdüm F5&#39;in hakkını yediLer hep bu hakemLer varya
[/b][/quote]
Ya arkadaşım, kardeşim... Ne yazmak istemişsin, F5 nedir??? Varsa maçla ilgili doğru düzgün bir yorumun antifener&#39;li de olsan onu bekleriz...

tolga_1905

Üye
GALATASARAY - Mancester maçı öncesi ingiLiz bayrağı açan FEBE taraftarLarına seLam oLsun.....

oteb

Üye
<div class='quotetop'>(tolga_1905 &#064; Dec 7 2005, 10&#58;34 AM) [post=223597]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
GALATASARAY - Mancester maçı öncesi ingiLiz bayrağı açan FEBE taraftarLarına seLam oLsun.....
[/b][/quote]
Neyse, cevabından anlaşılan o ki seninle polemiğe girmeye gerek yok...

tolga_1905

Üye
Abi kusura bakma

depresif

Üye
Abi aslında nedir bu hakem edebiyatı fener gol mu attıda hakem saymadı? oynadılar mı da hakem oynatmadı.Aslında arkadaşlar alışmış türkiyedeki hakem abilerinden destek görmeyi avrupada hakem yardımı olmadığını anlamaları için dahaa çok avrupa tokadı yiyecekler yazıkkk ee voleybol oynatmaz onlar öyle alice(alex) dokununca kartı basan hakemlerde yok.Ne ise geçmiş olsun fenerli kardeşlerime üzülmeyin bi 10 seneye kadar GALATASARAYIN avrupadaki prestijini onlarda kazanır(hiç sanmıyorum ama)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...