Emma-Watson Üye Symbianize' Alıntı: Bence sorun için Allaha dua etmeyi deneyim Genişletmek için tıkla ... Aynen buda faydalı oluyor.
Symbianize' Alıntı: Bence sorun için Allaha dua etmeyi deneyim Genişletmek için tıkla ... Aynen buda faydalı oluyor.
achambo Üye FeLonieS' Alıntı: Sizinki kadar gösterişli olmasada Genişletmek için tıkla ... ben yapmadımki google a gs arma yazdım veya benzerini çıktı ben de sahiplendim - - - Eklendi - - - Symbianize' Alıntı: Bence sorun için Allaha dua etmeyi deneyim Genişletmek için tıkla ... o zaten her zaman üzgün olsam da olmasamda
FeLonieS' Alıntı: Sizinki kadar gösterişli olmasada Genişletmek için tıkla ... ben yapmadımki google a gs arma yazdım veya benzerini çıktı ben de sahiplendim - - - Eklendi - - - Symbianize' Alıntı: Bence sorun için Allaha dua etmeyi deneyim Genişletmek için tıkla ... o zaten her zaman üzgün olsam da olmasamda
j700iii Üye 7/24 üzgün oldugum için normal hayatta yaptığım şeyleri yaparım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
7/24 üzgün oldugum için normal hayatta yaptığım şeyleri yaparım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sago.Kaf-Kef Üye Sagopa Kajmer - Bir Pesimistin Gözyaşları dinlerim cok etkisi oluyor üzgünlük gidiyor yerine keder ve yalnızlık hissi geliyor, Aslında şarkıyı dinlemesem daha iyi ama napıyım buda benim piskopatlığım..
Sagopa Kajmer - Bir Pesimistin Gözyaşları dinlerim cok etkisi oluyor üzgünlük gidiyor yerine keder ve yalnızlık hissi geliyor, Aslında şarkıyı dinlemesem daha iyi ama napıyım buda benim piskopatlığım..
by-pegasus Üye arabayla bi kopar gelirim hız testi - - - Eklendi - - - LordSeco35' Alıntı: Sigarami yakardim. Genişletmek için tıkla ... hele wiston olursa
arabayla bi kopar gelirim hız testi - - - Eklendi - - - LordSeco35' Alıntı: Sigarami yakardim. Genişletmek için tıkla ... hele wiston olursa
FK5896 Üye Konu Sahibi Anti-Okul' Alıntı: Ben üzülmem ki Genişletmek için tıkla ... bu çok iyi ama her yerde söyleme bence mesela benim fena nazarım değer
Anti-Okul' Alıntı: Ben üzülmem ki Genişletmek için tıkla ... bu çok iyi ama her yerde söyleme bence mesela benim fena nazarım değer
Uhops Üye FK5896' Alıntı: bu çok iyi ama her yerde söyleme bence mesela benim fena nazarım değer Genişletmek için tıkla ... Olsun kolay kolay üzülmem
FK5896' Alıntı: bu çok iyi ama her yerde söyleme bence mesela benim fena nazarım değer Genişletmek için tıkla ... Olsun kolay kolay üzülmem