Uzman çavuşumuzun yaptığı yanlış.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Uzman çavuşumuzun yaptığı yanlış.

Edinilen bilgiye göre, ilköğretim 6. sınıf öğrencileri M.B. ile O.A. arasında teneffüste top oynama yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü.
Kavga eden iki öğrenci daha sonra öğretmen ve okul müdürü tarafından barıştırıldı.
Öğrencilerin derse girmesinden kısa süre sonra Diyarbakır'da görevli, kimliği açıklanmayan O.A'nın babası uzman çavuşun, ders sırasında sınıftan çağırdığı M.B'yi koridorda hakaret ederek dövdüğü ileri sürüldü.
M.B, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Derse girdik, 10 dakika geçtikten sonra arkadaşımın babası bir çocuğu göndererek beni müdürün çağırdığını söyleyince dışarı çıktım. Koridorda yumrukladı, beni tekme tokat dövdü. Sonra müdür geldi bizi odasına çağırdı. Orada da müdürle tartıştılar. Müdür polis çağırdı'' dedi.
Dayak yediği ileri sürülen öğrencinin babası Abdullah B. de iş yerinden ailesi tarafından arandığını ve Yenişehir ilçesi emniyet müdürlüğüne gitmesinin söylendiğini belirterek, ''Emniyet Müdürlüğüne gittiğimde okulda dövülen çocuğumun hastaneden getirildiğini, yüzünün ve gözünün kan içerisinde görünce şok geçirdim. Çocukların kavgasına büyüklerin karışması yanlış, zaten öğretmen barıştırmış. Olayın peşini bırakmayacağım. Cumhuriyet başsavcılığına şikayet dilekçesi verdim. Davacı oldum'' dedi. Uzman çavuş ve okul yetkilileri olayla ilgili açıklama yapmadı.

Doğan

Üye
Rütbesine güvenmiş heralde ama normal bi insanda okul basıp dövebilir...Her ne olursa olsun çok yanlış bi davranış kınıyorum...:nono:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ayıp etmiş, ne de olsa çocuktur; kavga edip barışırlar..

Konu başlığı da hiç yakışık almamış.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Konu başlığı son derece yersiz ve gereksiz kesinlikle..Ne yani tek bir şahıs bunu yapmışsa diğerleri de mi böyle yapıyor ya da yapacak..Başlık değiştirilmelidir.

Uzman çavuş un böyle yapmasına gelince kalıbına yakışmamış. :oke:

cortlak95

cortlak95

Üye
N ebiçim konu başlığı yaaaaa:@ adam adam dır asker olduğu için niye bütün askerleri kötülüyosunuz

L.J.

L.J.

Üye
Kardeş konu başlığını değiştir cok tepki alırsın

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Bu konunun başlığı böyle değildiki .. Birileri değiştirmiş .. '' Bizim Askerimiz işte '' diye açmıştım.
Ayrıca bu konum da yok meydan da .. Kim siliyor bunları ! Ayıp ama ya :(

Salihyet

Salihyet

Üye
Artık problem kalmadığına göre haberi yorumlamaya devam edebiliriz..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bu konunun başlığı böyle değildiki .. Birileri değiştirmiş .. '' Bizim Askerimiz işte '' diye açmıştım.
Ayrıca bu konum da yok meydan da .. Kim siliyor bunları ! Ayıp ama ya :(

Konu başlığı bir yönetici arkadaş tarafından değiştirildi.. Değişme nedenini anlamanız için baştaki mesajları okuyun!

Bu konu sizin değilse kimin? :S

alperen1313

alperen1313

Üye
askeri personel olmasada başka bir sivil vatandaş ta olsa
çocukların kavgalarına karışıp çocukları dövmek hiçte akıl mantık işi değil
onlşar nede olsa isimleri gibi çocuk
başlığınıza gelince adminin yazdığı gibi dir büyük ihtimalle
ama ben hem sizin başlığınıza hemde daha sonra ben bunu değil bunu yazmıiştım dediğiniz diğer başlığa karşıyım..
olmamaıs gereken ve yazılmaması gereken bir başlık ikilemi var yazınızda...

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar hepiniz birlikte yüklenmeyin .. Var öyle askerler .. Herşeyi rütbe sanan askerler yokmu var tabikide .. Tamam diğer Koçlar gibi savaşan Askerlik gibi şeref verici bi görevi layıkıyla yerine getiren askerlerimizde var . Zaten bunu inkar eden de yok . Aslında Düşündüğümle yazdığım farklı olmuş . Özür dilerim herkesden .. Bu laftan nefret ediyorum ama .. '' Ben böyle demek istememiştim '' ..

Salihyet

Salihyet

Üye
Zaten konuyu bağlamıştık, problem yok ortada.. :oke:

Cynical

Cynical

Üye
Ortalığı daha da karıştırmak gibi olacak ama ben de bu konu başlığına karşıyım. 14 yaşında bir çocuğu dersten aldırarak, ağzı yüzü kan içinde kalana kadar döven, üstüne bir de çocukları barıştırmış olan müdüre okul koridorlarında sanki yaptığı doğruymuş gibi avazı çıktığı kadar bağıran uzman çavuş, benim uzman çavuşum değildir.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Yapılan yanlışın rütbe ile ne alakası var arkadaşlar... Lütfen saçma sapan yorumlar yapmayınız... Askeri personelden önce o insan bir baba dır... Çocukla çocuk olunmaz... Yaptığı hatadır... Ben hata yapmamış demiyorum... Ama yapılan hatayı lütfen kullandığı rütbe ile ilişkilendirmeyiniz...

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Sanmam .. Cumhuriyet Başsavcılığına gidilmeden iş bağlanır ..
Ben bunu düşünüyorum .. Herkesin kendi şahsi görüşü ne olur bilemem !

Odysseus

Odysseus

Üye
Her şey bir tarafa o bir TSK mensubu. Babalık duyguları kabarmış olabilir ama bunu yapmaya hakkı yok. Çocuktur kavga eder barışır. Bence çocuk kavga etmeden önce müdahale etmelidir baba. Yani onu kavgaya götürecek eylemlerden uzak tutmalı ve eğitmelidir. Tutup ta aferin oğlum sen kafa göz gir baktın olmuyo bana haber ver ben dalarım tarzı baba olursan böyle haberlere kapak olursun. Rütbe ile tabi ilgisi yok ama bu adam rütbesini kullanarak yanında askerlerini de getirmiş. O askerler oraya onun emriyle geldi. Utanç verici bir tablo. Çocuğa karşı şiddeti şiddetle kınıyorum.

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
çok yanlış

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Tamam . Admin arkadaşlarımız değişmiş zaten konu başlığını . Bende ne acaip insanım yaptığın yanlışı savunmak vardır ya . Ben onu yapmışım :) Nasıl olmuş bu ya .. Utandım şinci .. :mahcup:

Bora

Bora

Üye
Askeriyemizi kötülemeye çalıştıklarını düşünüyorum.Askerde olsa normal bir insanda olsa bunu yapması kötü.Ancak normalde olsa kötü baba okulu bastı falan derler babasının mesleği ne olursa olsun. Ancak babası asker ise Asker okulu bastı derler.Düşünün...

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorumda ortada bir yalnışın olduğunu kimse inkar etmiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt