uzman arkadasların bi bakmasını rica ediyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

ilker712

Üye
    Konu Sahibi
uzman arkadasların bi bakmasını rica ediyorum.
Arkadaşlar tecrübeli birisi uzman yardımı yaparsa çok sevinicem s3 için adam akıllı bir rom bulamadğımdan ötürü Blekota V7 de takıldım kaldım ancak telefon rami 648/831 boştayken.

doludaykende pek farketmiyor üç aşağı beş yukarı aynı ancak telefonu açtıgımda hiç bir işlem yapmaksızın kurcalamassam teli 450 480 mb larda kalıyor sabit. ancak bir yerlere girip çıkayım kurcalayayım home tusuna basılı tutup uygulamaları kapadığımda 650 mb lerde sabit kalıyor.ve kasmaya başlıyor.

sorunumun çözülmesinde yardım eden arkadaslara çok minnettar kalacağım.herhangi bir kernel yüklü değildir.Herhangi bir sistem aracı hızlandırıcısı falan bulunmamaktaır. önerilerinizi bekliyorum. Ya kullanışlı güzel bir rom bulmamda yardıcı olun bi şekilde bu sorun hallolsun artık bıktım kaç gündür bununla uğraşmaktan. iyi günler dilerim

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
cyanogenmod en iyisidir ROM olarak :)

reaurora

reaurora

Üye
dalvik.vm.verify-bytecode=false
dalvik.vm.dexopt-flags=v=n,o=v,m=y
persist.sys.purgeable_assets=1
ro.config.nocheckin=1
profiler.force_disable_err_rpt=1
profiler.force_disable_ulog=1
ro.kernel.android.checkjni=0
ro.kernel.checkjni=0
ro.config.nocheckin=1

bunları build.propa ekle faydasını göreceksin

ilker712

Üye
    Konu Sahibi
build prope nerdededir aurora ayrıntılı olaraktan anlatabilirmisin rica etsem

reaurora

reaurora

Üye
root explorer programini yükle aç system/build.prop dosyasına uzun bas seçenekler çıkacak open with texteditor a bas. dosya açılinca en aşağısini in yeni satıra bunlari yaz.

ilker712

Üye
    Konu Sahibi
dediğiniz yere girdim build prop u açtım yazılar çıktı gerisini tam tarif yapabilirmisiniz yanlış yapmaktan korkuyorum sanırım bu kodu bu yazıların en sonuna yazıcam yada yapıştıracagım ya boşluk falan bıkrakcz mı bi anlatabilirmsin

byAndroid

byAndroid

Üye
Bence sen bi cyanogenmod 11 yukle farki gorursun

ilker712

Üye
    Konu Sahibi
cm nin s3 kapsayan güzel bir modunu görmedim biliyosan linki at bi bakayım

byAndroid

byAndroid

Üye
Bi dk pc ye geciyim hemen
kendi sitesi ama senin s3 le aynı mı parantez içinde INTL yazıyo

ilker712

Üye
    Konu Sahibi
ınternational ulusrası arası sürümü oluyo avrupa sürümü bide amerikan 9300 lte ler var 2 gb ram li :D
bi bakayım zahmet eden arkadaşlara çok teşekkür ettim

ilker712

Üye
    Konu Sahibi
bunu boş ver. rom lar içersinde Nightly Stability Snapshot RC ve Test yazıyor bunları bi açıklayabilirmisin

byAndroid

byAndroid

Üye
bunu boş ver. rom lar içersinde Nightly Stability Snapshot RC ve Test yazıyor bunları bi açıklayabilirmisin
nightly= deneme sürümü yani hergün güncelleneme veriyolar hataları filan gideriyolar
stability= aralarında en stabil budur hata çok azdır yok denecek kadar azdır
snapsshot= ayda 1 güncelleme verilen stabil romdur
zaten şuan 4.4.2 stabil yok
sen nightly yükle sorun olmaz

ilker712

Üye
    Konu Sahibi
Tamam agam ok tesekkur ettim ilgilendigin ocin

byAndroid

byAndroid

Üye
Rica ederim yukledin mi