___kaptan___
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu kadar büyük bi evrende tek başımıza değilizdir.
Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederimkatılıyorum
susuyorumdiyecek birşey yok bence herşey ortada
Öyle olsaydı peygamberimiz ve Kuran ın söylediği cinler, şeytanlar gibi uzaylılardan da bahsedilmesi gerekmez miydi diye soruyorum kendi kendime?
Ben inanmıyorum bunlara... Tabi ki koca evrende yalnız değilizdir de bu görüntülerin hepsi fake gibi geliyor bana.
pozitivist yaklaşımHiçbirşey yoktur cin uzaylı vs.
Hiçbirşey yoktur cin uzaylı vs.
açıkçası benim kafamda ? Var inanıp veya inanmama bilmiyorum yani fotoğraf var görüntüler var dediğin gibi eski tarihte dünyaya düşen bir cisim var yani insanlar arasında sürekli bir tartışma var veya yok çekilen onlarca film uzaylı tarzı hep aynı ? Insanlar bu derece fikir ayrılığına düşerken yetkililer bir açıklama yapıyor mu? Bunlar hurafe yada gerçek hiç birşey yok. Tamam iman ettiğim din ıslam kur'an bir mucize kitabımızda da böyle bir ayet yok. Direk bağnazlık yapıp yok öyle birşey demekte yanlış araştırmak lazım bilmeden var veya yok diyemem. Belki görüntüler sadece bilim kurgudan ibaretaradayim açıkçası
üstad açıkçası çok derin bir konu içinden çıkamayızancak bir gün gelip tepemize dikilecekler ya da biri çıkıp o fotoğraflari ben çektim hepsi fake diyecek
bu tartışmaya açık bır konu hemde cok açık;
2.gorusumu bıldıreyım ki
kuran-ı kerimde "ben cinleri ve insanları bana ıbadet etsınler dıye yarattım" dıye bır cumle gecıyor durum su kı cinleri ve insanları dıyor bu cumlede arkadaslar baska bır varlık yok demıyor dıkkatlı dusunelım ben var olduklarına ınanıyorum
Kimbilir belkide vardırlar
şu 5. Resim de herkes çıplak elle, neden böyle bir yaratığa çıplak elle dokunuyorlar ya radyasyon varsa ya virüslerine bağışıklığın yoksa. Fake olduğunu düşünüyorum bu sebebten. Ve uzaylı yok bence uzaylı denilen şeyler cin vs. Mahluklar olabilir bence.
Öyle olsaydı peygamberimiz ve Kuran ın söylediği cinler, şeytanlar gibi uzaylılardan da bahsedilmesi gerekmez miydi diye soruyorum kendi kendime?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?