Uzaylılar geri dönüyor! Independence Day Sequel : Resurgence ilk trailer geldi

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Uzaylılar geri dönüyor! Independence Day Sequel : Resurgence ilk trailer geldi
Independence Day, 20 sene aradan sonra tekrar sinema perdesine gelmeye hazırlanıyor…



Sinema dünyası sayısız derece fazla bir şekilde uzaylılar temasını işledi. Özellikle bir kaç gün sonra gösterime girecek olan Star Wars’ın yeni filmi Türkiye ve dünyada büyük bir merakla beklenmekte. Bu film, günümüzden oldukça ileri yıllarda farklı bir evrende geçiyor.

Diğer taraftan dünyanın uzaylılar tarafından işgal edildiği bir çok film de şimdiye kadar yapılmıştı ve bunlardan bir tanesi de Independence Day olarak 1996 senesinde Will Smith’in başrolde olduğu bir film olarak karşımıza gelmişti.

Independence Day şimdi de yeni bir devam filmi ile tekrar sinema salonlarında yerini almaya hazırlanıyor. Independence Day Resurgence adı ile gelen yeni filmde ne yazık ki Will Smith’i göremeyeceğiz.

Ancak ilk filmde yer alan bir çok ismin bu yeni filmde de yer aldığını belirtelim. Her iki filmi de kıyasladığımızda teknoloji açısından yaklaşık 20 yıl sonra daha görkemli sahnelerin yeni filmde yer alacağını söyleyebiliriz.

Independence Day Resurgence, 24 Haziran’da gösterime girecek ve filmde yönetmenlik koltuğunda Roland Emmerich’i görmekteyiz. Oyuncular ise Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox, Brent Spiner, Charlotte Gainsbourg, Jessie Usher, Maika Monroe, Sela Ward olarak gelmekte.

Yeni filmin için ilk trailer da yayınlandı ve videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız




Uzaylılar geri dönüyor! Independence Day Sequel : Resurgence ilk trailer geldi - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Beklentilerim yüksek bakalım nasıl olacak :oke:
 

Benzer Konular



Üst Alt