Uzay da Otostop "Astroid Sırtında Mars'a Yolculuk"

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Uzay da Otostop "Astroid Sırtında Mars'a Yolculuk"
Uzay da Otostop "Astroid Sırtında Mars'a Yolculuk"



Uzay da Otostop
Bir asteroid yakalama fikri en inanılmaz görünebilir.
Yine de ay / yörünge içine başlatmak
sonra tuzak bir asteroid istiyor ve bu Nasa için
ABD Başkanı Barack Obama'nın talimatları izleyerek,
uzay ajansı yapılabilir nasıl bir video yayımladı.
Bu Mars'a olası bir insanlı görev gelişiminin bir parçasıdır.
Bir asteroid dışarı Gözlemlenmemiş olduğunu ...

Sonra dev uzay vakum olacak tuzak onun kurbanı ...

Yapmanız gibi ... ve sonra asteroit bir çöp torbası ile sarılmış olur

... Bu dünya atmosferi doğru üzerinde hareket ettirilir önce

Başkan bilim adamları Ay'ın yakın bir yörüngede kaydırıldı ve Mars nihai bir görev için bir basamak olarak astronotlar tarafından kullanılabilecek bir küçük asteroit bulmak istiyor, ajans yetkilileri doğruladı.
Astronotlar 2.021 gibi erken gibi bir asteroid ziyaret edebilirsiniz öngörülüyor proje, 2014 vergi yılı için ABD uzay kurumu için Başkan Obama'nın 11500000000 £ harcama planı dahildir.
NASIL İŞ İSTİYORUM?
NASA 23 ila 33 metre genişliğinde bir asteroid bulur.
Bu ay yakın sabit bir yörüngede sona erecek şekilde Daha sonra çekme ya da Dünya doğru itmek istiyorsunuz.
2.021 astronotlar sonra bir Orion kapsülü kullanırsınız - insanlı uzay aracı - asteroit arazi ve analiz için toprak ve kayaç örnekleri geri getirmek için.
Bu asteroid, muhtemelen 2030s içinde, Mars yolunda astronotlar için bir durak noktası olarak da kullanılacak.


Bu Dünya ile çarpışması olabilir asteroitler bulmak için mevcut girişimlerin bir genişleme olarak ve 2030s Mars için bir insan sefer hazırlıkları bir parçası olarak tasarlanmıştır.
'- Bir asteroid ve Mars - Bu görev daha iyi uzak her zamankinden oldum daha keşfetmek için bizim teknoloji ve sistemleri geliştirmek için olanak sağlar insanlığın hayal olduğunu yerlerde ... ama hiç, elde hiçbir umut olmuştur' NASA yöneticisi Charles Bolden söyledi.
'Benim çocuklar ve neredeyse bitti benim torun söylemek mümkün olmanın eşiğinde demektir.'
2010 yılında, Obama NASA 2025 yılında bir asteroid için bir insan misyonu ile Uluslararası Uzay İstasyonu programı takip önerdi.
Ajans bir ağır kaldırma roket ve istasyonun 250 mil yüksek yörünge ötesine astronot taşıma kapasitesine sahip derin uzay kapsülü geliştirmektedir.
Sistem, Ay, asteroitler ve sonunda Mars, ABD insan uzay programının uzun vadeli bir hedef seyahat yeteneğine sahip olacaktır.
Başkan Ay yakın bir yörüngede kaydırıldı ve Mars nihai bir görev için bir basamak olarak astronotlar tarafından kullanılabilecek bir küçük asteroit bulmak için bilim adamları istiyor

'Bize gitmek için asteroid-alma görevi bir yer ortaya koyan düşünüyorum,' Kennedy Uzay Merkezi direktörü Bob Cabana söyledi.
'Bu kadar teknolojileri ve Dünya gezegeninin ötesinde keşif için gereken becerileri geliştirme olarak yapılması gereken her şeyi yapar.'
Obama'nın 2.014 harcama planı önerdi £ bir 23 ile 33 metre genişliğinde asteroit ve robot çekme bulma ya da ay yakın sabit bir yörüngede biter böylece Dünya'ya doğru iterek gerektirdiği yeni görev, üzerinde çalışmaya başlamak için 68 milyon.
Bir Orion kapsül gemiye astronotlar sonra asteroit üzerinde, arazi blast off ve analiz için toprak ve kayaç örnekleri geri getirecek.
'Plan biz Mars'a gitmek yolları geliştirmek için bir yer sağlamak ile birlikte, bir saptırmak için gelişmekte olan yolları ile birlikte bir asteroid madencilik bilimi, birleştiren,' ABD'li Senatör Bill Nelson, bir Florida Demokrat söyledi.
Barack Obama NASA (görüntü görev için bir kavram gösterir) Mars'a potansiyel bir görev üzerinde çalışmaya başlamak istiyor

Astronotlar 2.021 gibi erken gibi bir asteroid ziyaret edebilirsiniz öngörülüyor proje, 2014 vergi yılı için ABD uzay kurumu için Başkan Obama'nın 11500000000 £ harcama planı dahildir

NASA henüz misyonunun toplam maliyeti tahmin, ama Uzay Çalışmaları Teknoloji Keck Enstitüsü California Institute tarafından 1700000000 £ tahmini geçen yıl daha az olmasını beklediğini değil.
'Biz bu pahalı olacağını bu noktada sanmıyorum,' NASA CFO Elizabeth Robinson söyledi.
Keck önderliğindeki 'Asteroid Alma Fizibilite Çalışması' Obama'nın son toplantı, astronotlar gelecek on yılda bir 'benzersiz, anlamlı ve uygun fiyatlı' hedef vermek için Dünya'ya yakın bir 500 tonluk göktaşı taşındıktan önerdi.
Bayan Robinson Keck maliyet tahmini NASA sürüyor zaten hesap projelere almadı dedi ve uzağa daha uzun ve daha pahalı misyonu gerektirecek yörünge asteroit bir tür almak önerdi.
NASA da gezegen savunma ilgi fledging Space madencilik gibi start-up Planet Kaynakları ve Derin Uzay Sanayi gibi şirketler, hem de kurumlar ile ortak görünecektir.
Bu Dünya ile çarpışması olabilir asteroitler bulmak için mevcut girişimlerin bir genişleme olarak tasarlanmıştır, ve olan 2030s Mars için bir insan sefer hazırlıkları bir parçası olarak

'Açıkçası biz ondan olurken olabilir bilimsel ve endüstriyel kullanım türlü açısından bu asteroit misyonu diğer ilgi her türlü arıyorsanız,' Bayan Robinson ekledi.
Potansiyel tehdit asteroitler ilgi pencere ve zarar binalar yıkıcı, 15 Şubat Chelyabinsk, Rusya patladı küçük bir asteroid sonra gökyüzü bir hızla.
Yaklaşık 1500 kişinin uçan cam ve enkaz tarafından yaralandı.
Aynı gün başka bir büyük asteroid Dünya'dan 17.200 mil geçti - yakın gezegen halka televizyon, haberleşme uyduları daha.
Olaylar bir zorunluluk yarattığı 'teknikleri ve caydırmak ya da Dünya etkileyen gelen vücudun bir asteroid ya da diğer tip tutmaya yardımcı olacaktır teknolojiyi geliştirmek için,' Bay Bolden dedi.
'Biz umut bu [asteroid-alma] uçuş şans eseri sonuçlarından biri bu kadar hafifçe saptırmak için, bir asteroid taşımak için bir yeteneği gösteri olacak.'
Obama da 2017 yılına kadar uzay istasyonu için mürettebat taşıma Rusya'nın tekelini kıran umuduyla ticari alan taksi geliştirmek için çabalarını desteklemek için 535.000.000 £ istiyor.
Bu 2011 yılında uzay mekiği filosu emekli beri ABD astronotları uçmak için başarılı olamadı.
 


x-scarface

x-scarface

Üye
Astronotlar 2.021 gibi erken gibi bir asteroid ziyaret edebilirsiniz öngörülüyor proje, 2014 vergi yılı için ABD uzay kurumu için Başkan Obama'nın 11500000000 £ harcama planı dahildir

:oha:
 
federico2424

federico2424

Üye
teşekkürler.ilginç
 

Benzer Konular

Cevap
5
Görüntüleme
1K
zombaka
esokmen
Cevap
5
Görüntüleme
639
esokmen
ahmetkartal
Cevap
0
Görüntüleme
455
ahmetkartal


Üst Alt