Uzaktan Kumandali Helikopter

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ae1089

Üye
    Konu Sahibi
Uzaktan Kumandali Helikopter
Sevgili arkadaslar ben kendime hobi olarak uzaktan kumandali helikopter edinmeyi istiyorum yalniz bilgisi olan bir arkadastan yardm almaliyim.biraz baktm da bu aletlerin buyugu kucugu 8 ile 15dk arasi sarj dayaniyor bu bnm isime yaramaz yarim saat 45dk sarji dayanabilen bir helikopter lazim arkadaslar bileniniz varsa yazarsa sevinirim

JkRooN

JkRooN

Üye
45 şarjı dayanan helikopter he :) hayalin bayağı geniş :D en fazla 25dk hadi bilemedin 30 bulursun daha yüksek ararsan yakıtlı olur onlarında ücreti tuzlu gelebilir...

ae1089

Üye
    Konu Sahibi
30 da yter yaktsiz

cozturk

cozturk

Üye
Sevgili arkadaslar ben kendime hobi olarak uzaktan kumandali helikopter edinmeyi istiyorum yalniz bilgisi olan bir arkadastan yardm almaliyim.biraz baktm da bu aletlerin buyugu kucugu 8 ile 15dk arasi sarj dayaniyor bu bnm isime yaramaz yarim saat 45dk sarji dayanabilen bir helikopter lazim arkadaslar bileniniz varsa yazarsa sevinirim
dostum bende dün bi tane sipariş ettim.....45 dk şarjı dayanan bi helikopter bulman imkansız gibi birşey en fazla 30 dakika bulursun oda aşırı tuzlu olur..zaten onu alıcak paran olsa böyle forumda takılmazsın gidersin top models a alırsın bi tane...ayrıca 30 dk şarjı dayanan helikopter tam profesyonel olur yani ilk başladığın için kullanamazsın...bence sende benim gibi bi modelle başlamalısın...

Haluk.

Haluk.

Üye
arkadaşım bana sor bana sor ben de var uzaktan kumandalı helikopter ben de ki de aynı 30dk şarj ediyorum 10dakika oynuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt