najanaja
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dostum bilgisayarında ki filmler mp3 ler bile suç teşkil ederdeli oğlan dediğin sorunu ben hiç almadım pc deki program ayarlarını bi daha kontrol et bakalım program pc de devamlı açık olmalı bide desktop sharing yapmalısın ve pc internet açık olmalı bide pc den bilgisayarımın üzerinde sağa tıkla özellikler de orada uzak kısmına git ve uzak masaüstü bağlantı erişimine izin verip dene istersen.
Artı ben 1 aydır sorunsuz kullanıyorum ve pc teknisyenine de sordum güvenilir olduğunu kendilerininde kullandığını söyledi tabi başkalarını bilmem ama kardeş benim aleyhime kullanılacak bi özelim yok walla zaten insanların bilgisayarında özel en fazla ne olabilir ki resim, video, müzik başka neyimiz war.
Dostum bilgisayarında ki filmler mp3 ler bile suç teşkil eder
arkadaşım dediğin herşeyi yaptım üye oldum cepten girdiğimde pc nin hızasını falan görüyorum fakat remote control dediğimde 'disconnected your connection to the remotecomputer has been lost' diye bi hata alıyorum nasıl yapçam bunu ??
Ben asla denemem güzel paylaşım ama son derece güvenliksiz
Sana bir port açıyor aynı anda kendide kullanabilir hatta özel verilerini aleyhine kullanabilir çok sakat işler
Telefondan denemeyin. Bende 2 yıldır aynı siteyi kullanıyorum. Hatta iphone'um varken ondanda rahatlıkla bilgisayarıma bağlanabiliyodum. Ama bildiğim kadarıyla sitenin symbian desteği yok
With LogMeIn Rescue+Mobile, remote support technicians can quickly connect to and troubleshoot today's most popular smartphones as if the device were in their own hands. The product supports Blackberry®, Windows Mobile®, Symbian®, Apple IPhone® and iPad® devices. Rescue Mobile provides access to smartphones in seconds and helps support organizations: • Increase customer satisfaction • Lower overall support costs • Rapidly configure email and calendar settings • Easily push new applications and updates • Educate mobile end-users
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
n8 browser girmeme nedeni browser desteklemediginden. opera ile kullanabilirsiniz.
yaw ne programmis sallayinkardeşim sen ne sisteminden bahsediyosun, ne desteğinden bahsediyosun. Bu meret net üzerinden bağlanıyo zaten bi prosu yok sadece pc ye kuruyosun pro yu. Ayrıca operada flash desteği yok tabi bişey görmezsin. Bide telin kendi browserinden dene öyle konuş. Ayrıca yalan söyleyecek halimizde yok heralde kullanıyoruz ki biliyoruz ve söylüyoruz. Bu sözlerinle bizi resmen yalancı, numaracı damgası vuruyosun. Bence senin fazla bi bilgin yok kullanımı hakkında ordan burdan bulduğun şeyleri gösteriyosun.
--------------- Ekleme ---------------
hattım şu anda n82 de işyerindeyim ve şimdi tekrar giriş yaptım fakat pc ler kapalı olduğu için bağlanamıyorum. Ve n82yle de defalarca giriş yapmıştım. N82 bile girerken koca n8 de nasıl bağlanamıyosunuz onu anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?