Uyuşturucu Öncesi Ve Sonrası Resimler

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yönetici olduğun forumları karıştırdın herhalde Bilal :hmmm

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yönetici olduğun forumları karıştırdın herhalde Bilal :hmmm

Hayır , bunu bizzat bir yöneticinin ağzından aldım ;)
ayrıca bakıyorum da , laf attığınız yerden de çıktığınız yok , admin olduğum an öğrenmişsiniz:hmmm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Aksine hiç alakam olmaz ikili oynayanların hareketleri çabuk duyuluyor ;) Hatta bi reklam rapor etti yönetici alındı deniyor :ehe :ehe

aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
uyuşturucu satanlara verecen odunu aslında :ehe:ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Hayır , bunu bizzat bir yöneticinin ağzından aldım ;)
ayrıca bakıyorum da , laf attığınız yerden de çıktığınız yok , admin olduğum an öğrenmişsiniz:hmmm
Konumun dışında tartışmanızı öneriyorum!

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Tartışmaya başlayana söyle onu...;)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Farkındaysan çoğul konuştum.Çocuk gıbı o suclu ben degılım savunması yapma bana istersen

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ama benden alıntı yaptın :hmmm
Bu bir çelişki değil mi sence ???

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben tartışmıyorum ...
Saçma sapan bir üslup ile sen gelip de burdaki konuda 'benden iyi mi bileceksin be' diye kimseye kibirlilik yapamazsın !..Hem forumda olmayan bir bölüme konunun taşınmasını istiyorsun hem de saçmaladığın söylendiğinde artistlik yapıyorsun ... Istediğin makama şikayet et beni dananın kuyruğu koptu senin bu davranışlarından bıktım ve sevdiğim insanlara böyle davranmana asla izin vermeyeceğim ...! Oku bilal oku !..

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Hayır çelişki değil daha önce de ugrastırmakla ılgılı bır sey yazmıstım.Her ıkı taraftan da alıntı yapmak yorucu geldı.Ben kızıma söyledım gelınım de anladı.

● aLuvi ●

Üye
Evet Bebek Uyusturucu mu Kullanır Ya :S

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Bebek uyuşturucu kullanmıyor,annesı kullandıgı ıcın oyle olmus bıraz daha mantıklı lutfen.

AKATLI

AKATLI

Üye
paylaştığın için saol ama maxicepte kullanan yoktur diye düşünüyorum burda öle tipler yok yani inşallah yoktur

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Oldugu ıcın konuyu acmadım,olmamasını saglamak ıcın actım:oke:

Üst Alt