Uyumlu oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
    Konu Sahibi
Uyumlu oyunlar
Arkadaşlar LG OPTİMUS L5 E612 UYUMLU OYUNLAR NERDE BULABİLİRİM SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

irememre

irememre

Üye
google play store vw maxicepte android oyun diye arattirabilirsin

• Beğen
Tepkiler: technoshark
skylinegti

skylinegti

Üye
l5 uyumu diye birşey yoktur eğer donanımın ve android sürümün destekliyorsa her oyunu yükleyebilirsin...

delavazo11

Üye
Ya bende bu gladiotor oyunu falan indirdm acarken atıyo falslan android 4.0 sözde cogu oyunu acmyor hafıza kartı yok sorun yaparmı 3 gb dahili hafıza LG-E612 markası.s

technoshark

technoshark

Üye
Aynen L5 uyumlu diye bir durum söz konusu değil, ama tabiki tutupta maxicepten yada herhangi bir yerden HD oyun indirirsen :) neden oynanmıyor diye şaşırma kaldırmaz telefonun :)

ilk3

Üye
pes 2012

asphalt 7 :heat

minecraft-pocket edition

modern combat 4 : zero hour

ınto the dead

fmf 2013

bunları acıyor

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için =)

kule169

kule169

Üye
need for speed most wanted bunuda açıyo

konun

Üye
dün akşam kafayı dağıtmak için oyunlarla takılacağıma cihazı kurcaladım hem oyun yükledim 500 mb hediye internet paketi olduğu için angry birds,subway surfers,okey,drag racing,temple run 2 oyunları açarken 3 5 snye civarı kasma oluyor sonra çok güzel bir şekilde akıyor oyun oyunları denedikten sonra lgnin sitesinden lg pc suite programını indirdim 175mb kurdum ve çalıştırıp cihazı pcye taktım otomatik tanıdı güncelleştirme sorgula dedim cihazınız için yeni sürüm mevcut yüklemek istermisiniz diye sordu evet dedim zannediyorum 10 15 dk sürecek başladı yazdı cihazınızı pcden ayırmayın baktım ağır ağır doluyor saat 11 di taktığımda gittim içeri uzandım uyumuşum saat 1 gibi gittim yükseltme başarı ile tamamlanmıştır yazıodu baktım ekran değişmiş yeni şeyler gelmiş cihaz daha bi seri oldu baya hoşuma gitti hatta kendi cihazıma gelmedi diye içim bile gitti :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt